![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 153154155156157 959> |
Автор | |
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
apsolutno tmurno
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Ako birame najtazni forumcii-definitivno Joki ....mora da i smislime nesto.......(a i mene cesto mi e takvo raspolozenieto A tolku mi e denes monotono.....no se custvuvam dobro...podobro...najdobro.... Изменето од beleg |
|
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
![]() |
|
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
src i mene u NAJTAZNI forumdzii so joki zaedno zs jas sum za tamo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
AMAN nemoj i ti sega i jas ke se rasplacam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
mrtvaaaaaaaaa src mrtvaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
подобро...само малку ко температура да кренав сеа...али ќе си чутам...пошо мама тешко ќе ме пуштит утре ак ми ја дознајт состојбава...сепак ...од преска се креваме ...јеа
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
...не белег...прочитај претходни страни...ќе видиш дека не бев ваква...период...али веќе сум подобро... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
taka be Joki
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,mozebi i jas sumnajtazniot,..............od kaj znaete?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
superrrrrr |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 153154155156157 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |