![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15421543154415451546 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tea i ti mene licno mi nedostigase veruva |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
teuska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
ZDRAVO VAAAAAAAAAAL
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
pozdrav tea.......arno se seti deka postoime...
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
НОВО НЕМА КОЈ ЗНАЕ ШТО...
А ТОА ДЕКА НИ НЕДОСТАСУВАТЕ СТАРОТО ДРУШТВО Е СТАРО ТОЛКУ КОЛКУ ШТО НЕ СТЕ СО НАС ......... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
teuska ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 24 |
DAJ VAL EDNA KOKA KOLA:))))))))))
FALA PITU GULI
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
zdravo Djakondo i Pitu...
trucker.. kaj mene eden kolega stalno veli: - more koga ke mu se otpetlam nekoj den.. ke vidat tie... gazi trucker... ama prvo svirni mu... hahaaa pozdravi gi koleskite.... pred da gi zgazis... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Koja e Teuska?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ZDRAVO TRUCKER SLUSNAV DRUGARTI NE E VEKJE SO VAS
POZDRAVCE DO TEBE
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Zdravo marco antony, se znaeme li od porano?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ZDRAVO MARKO ANTONI SE SEKJAVAS NA MENE :)))))))))
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Djaki imas isto avatarce kako la fille,
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЗДРАВО МАРКО И КАМИОНЏИ...
ИЗВИНЕТЕ НЕНАМЕРНО НЕ ВЕ ПОЗДРАВИВ... ОДНЕСНО НЕМАВ НАМЕРА ДА СЕ ВКЛУЧАМ ,АМА НЕ ОДДОЛЕАВ КОГА ВИДОВ ДЕКА ЏАКОНДО Е ТУКА.... ПОЗДРАВ ЗАНАЧИ ДО СИТЕ ОН ЛАЈНА....... ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO POZDRAV
JAS SUM OD STAROTO DRUSTVO NA SAJT
![]() |
|
![]() |
|
ЏАКИ НЕ СЕ ЗНАЕТЕ СО МАРКО ...
ТОЈ Е ПОСЛЕ ТЕБЕ ТУКА. ДИРЕКТОР НИ Е НА ФИРМАТА .... ![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15421543154415451546 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |