![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 339> |
Автор | |
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СДК .... блиску сум ... кај мене брзо ќе стигне ...
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... ај да ја предизвикаме ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
сдк... тину-нину... кафе и вода обична практикувам кога одам по гости...а и блачко не враќам,нели,да не се навреди домаќинката
![]() |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... штотуку ги извадив и искркав едно топче, врело-врело ![]() морам да те испофалам за рецептата, стави ја на форумот, не биди галичка скржла ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Мислам дека многу пропуштив тука за 4 дена.
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
имаше малце офроуд на политика ама шефката среди работава
![]() Изменето од д4б3 - 21.Март.2014 во 19:38 |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Јас никаде не видов офроуд
![]() |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сдк,ми се одмили форумов некако...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
SDK...Pravdinata konecno na videlina ...
....Imajte ubav son i ubav vikend ....se citame za desetina dena
![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Мама миааа. Почна главава да ми пука за само еден ден, како понатаму не знам
![]() |
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
SDK...i posle pak Laki nesto loso pravi
Лаки Бу ќе одмара три дена поради непочитување на член и игнорирање на модераторска и администраторска опомена! ( za nisto ) Kastro суспендиран на два дена ( za javna zakana i navreda na clen)
Изменето од laki_bu - 22.Март.2014 во 01:04 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
СДК..ќе барам некого на мобилен сега..не е касно нели
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Барај ме мене, не можам да си го најдам мобилниот. Барем од помош ќе ми бидеш
![]() |
|
|
![]() |
|
xereras ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
admini,,,!!!! frustraciite ke si gi ostavite doma :) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |