![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 148149150151152 217> |
Автор | ||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
HA,...TUKA ,NA SLIKAVA E NA...ADDIDAS..
![]() BTW...IMASHE MANIJA I NA SUPER RIFLE(CHITAJ...RIFLE...TAKA GI VIKAVME) Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 14:40 |
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
Ја знам и таа манија Мамма! Вујко ми секогаш ме убедуваше дека Рифле биле бољи од Петстокец! Се разбира, јас никогаш не се сложив со тоа! ![]() Тоа ти е разлика у мислење на разни генерации! Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:57 |
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
А КАРЕРА ГИ ЗАБОРАВИВТЕ...КАКО НЕ ВИ Е СРАМ...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|
![]() Скроз заборавив дека некогаш постоеа и такви фармерици!!! А ви текнува ли кога беа у мода исфлекани фармерки и тексаси у варакина???? Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:56 |
||
![]() |
||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
|
![]() ![]() Ми текнува дека ја терав мајка ми на Бит пазар да ме носи кај тие што фарбаат јамболии да ми направат шизички фармерици ![]() А Вранглер? |
||
![]() |
||
|
А ха - WRANGLER .... ми се враќа филмот полека... А Lee Cooper Уа, уа ц, ц, ц ... ![]() ![]() Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:53 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
US TOP
![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
Мењам тема. Доста е веќе од ова тексасов! ![]() watch this - тука има милион ИНДИВИДУИ! http://www.teacheroz.com/fire.htm LYRICS: Harry Truman, Doris Day, Red China, Johnnie Ray South Pacific, Walter Winchell, Joe DiMaggio Joe McCarthy, Richard Nixon, Studebaker, television North Korea, South Korea, Marilyn Monroe Rosenbergs, H-bomb, Sugar Ray, Panmunjom Brando, "The King and I" and "The Catcher in the Rye" Eisenhower, vaccine, England's got a new queen Marciano, Liberace, Santayana goodbye CHORUS We didn't start the fire It was always burning Since the world's been turning We didn't start the fire No we didn't light it But we tried to fight it Joseph Stalin, Malenkov, Nasser aand Prokofiev Rockefeller, Campanella, Communist Bloc Roy hn, Juan Peron, Toscanini, dacron Dien Bien Phu falls, "Rock Around the Clock" Einstein, James Dean, Brooklyn's got a winning team Davy Crockett, Peter Pan, Elvis Presley, Disneyland Bardot, Budapest, Alabama, Krushchev Princess Grace, "Peyton Place", trouble in the Suez CHORUS Little Rock, Pasternak, Mickey Mantle, Kerouac Sputnik, Chou En-Lai, "Bridge on the River Kwai" Lebanon, Charlse de Gaulle, California baseball Starkweather, homicide, children of thalidomide Buddy Holly, "Ben Hur", space monkey, Mafia Hula hoops, Castro, Edsel is a no-go U-2, Syngman Rhee, payola and Kennedy Chubby Checker, "Psycho", Belgians in the Congo CHORUS Hemingway, Eichmann, "Stranger in a Strange Land" Dylan, Berlin, Bay of Pigs invasion "Lawrence of Arabia", British Beatlemania Ole Miss, John Glenn, Liston beats Patterson Pope Paul, Malcolm X, British politician sex JFK, blown away, what else do I have to say CHORUS Birth control, Ho Chi Minh, Richard Nixon back again Moonshot, Woodsto/ck/, Watergate, punk rock Begin, Reagan, Palestine, terror on the airline Ayatollah's in Iran, Russians in Afghanistan "Wheel of Fortune", Sally Ride, heavy metal, suicide Foreign debts, homeless vets, AIDS, crack, Bernie Goetz Hypodermics on the shores, China's under martial law Rock and roller cola wars, I can't take it anymore CHORUS We didn't start the fire But when we are gone Will it still burn on, and on, and on, and on... Изменето од james dean - 14.Февруари.2010 во 14:53 |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
MOZE..???DA SE POVTORAM....????USTE EDNASH
![]() ![]() ![]() IMA NEKOJA VESELBA VO KOMSHII,PA ME INSPIRIRASHE....NE DEKA NEMAM IDEI ZA NESHTO DRUGO,NO....SEGA I OVDE MU E MESTOTO NA OVA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ti si tuka modrator si prais so sakas
neka neka kje te kazni- muzata eden den i nema da ti teknit niso toj den de ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
KE NAPISHEV DRUGO...ZIMI MAMA
![]() AMA...ME NERVIRA MUZIKAVA OD KOMSHIIVE...MI JA IZBRKAA...MUZATA ![]() |
||
![]() |
||
|
ene ja ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
test na privatni univerziteti
prevzemeno od sigurni izvori 1. Кој победил во Втората светска војна, а кој бил втор? 2. Од што е направен сребрениот долар? 3. Да се објасни Ајнштајновата теорија или да се напише неговото име. 4. Со големи букви напишете: куче, маче, компир. 5. Кога почнуваат вестите во 19:30? 6. Колку отприлика имало Божји заповеди? 7. Постоеле 6 кралеви со име Џорџ, последниот се викал Џорџ VI. Како се викале останатите пет? 8. Да се напишат броевите 1-10 наназад. (За секој погрешно напишан број се одзема еден бод.) 9. Кој го измислил Ото Ванкеловиот мотор? 10. На кој инструмент свиреше Блаже трубачот? 11. Дали го разбираш Њутновиот закон за гравитација? (Одговори со ДА или НЕ!) 12. Берлин е главен град на која држава? (не повеќе од еден одговор!) 13. Заокружи го натрапникот: Мартин Лутер Кинг, папата Јован Павле II, Махатма Ганди, Мајка Тереза, Џек Мевосек. 14. Јајцето од Колумбо е: приказна, јајце од птица, специјално спремено јајце за доручек, дел од телото на славниот морепловец 15. Васко Де Гама имал три славни морски патувања. На едно од нив умрел. На кое по ред патување? so tri tocni odgovori i 3000 evra stanuvate akadenski kandidat Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 22:26 |
||
|
||
![]() |
||
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
|
аБЕ, ВО МОЕ ВРЕМЕ ДА ГО ИМАШЕ ОВА, ЌЕ ДОКТОРИРАВ НА 25 ГОДИНИ
![]() Изменето од majstorce62 - 12.Април.2008 во 22:26 |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 148149150151152 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |