![]() |
|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 51> |
Автор | ||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vaka e vekje pocitko
![]() ![]() motivacijata za maskoto neverstvo e ponekogas i premnogu ocigledna .... osobeno naprolet ili na leto
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
Izvini, mozhebi ne beshe fomulirano prashanjeto tochno.
![]() Mislev da ni ja objasnish motivacijata za mashkoto neverstvo....pa sprema toa da go barame lekot za da ne dojde do toa.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
sekoe iskustvo e prikazna za sebe ....... i ne se somnevaj deka dokolku se sluci da se najdes vo nekoja " delikatna " situacija , nema da gi prepoznaes simptomite ili pak nema da znaes kako da se spravis Изменето од miroslav_g8 - 05.Мај.2009 во 11:21 |
||
![]() |
||
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
|
Kako na primer?
![]() Daj kazhi ni da znaeme barem, nie shto sme nemale seushte takvo izkustvo, pa ako sluchajno naideme na takvo neshto da mozheme da gi prepoznaeme simptomite.....i najdeme lekot navreme, neli?
![]() ![]() Zboruvam za neverstvo vo brak potochno....za tie pred sum znaela shto da pravam...i toa mnogu brzo i efikasno sum reagirala.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
zatoa sto sekogas se dobro motivirani za neverstvo
![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
kakov e toa kejf ?
![]() se pdrazbiraat mnogu raboti galena...no seuste si mala nemozes da razberes ![]() |
||
![]() |
||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
|
pa izgleda toa doma ne mu praj kejf,so da praj coekot, ke si bara
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
abe zs se zenite-mazite ako izneveruvate
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Пу јзк, недомаќини
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
Sekoj den ne se jade grav......
ama i sekoj den ne se jade torta..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
zenata moze da go prevari mazot so 150 mazi mazot pojma ke nema, ama mazot ako samo ednas ja izneveri zenata taa odma ke go oseti (namirisa) samo taa nema nisto nema da mu kaze sto da mu kaze???? nema da svati nema takva darba |
||
![]() |
||
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
|
zasto nikako ne mozat da svatat
deka toj sto ke ja najde ljubovta od prva nema potreba od ponavljanje |
||
![]() |
||
Klapsomun ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 03.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2050 |
|
NEMA VRSKA A STO BI SMENILO AKO IZVARA TOA E SAMO SAAT VREME ZADOVOLSTVO I KOGA KE DOJDE DOMA PAK ISTIOT FILM KOJ E KAROT OD VARANJETO. nE GO PRAVAM NE SAKAM DA MI GO PRAVAT NITI SUM PROSTIL VARANJE NITI PAK KE PROSTAM.
KE ME IZVARA EDNAS KE I BIDE UBAVO KE ME IZVARA 99 PATI NE MISLAM DA JA BRKAM I DA SE ZAMARAM SAMO ZNAM DEKA 100 PAT KE JA FATAM I KE I JA STAVAM GLAVATA VO GAZOT. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |