![]() |
|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617> |
Автор | ||
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne ja zaboravam,neka mi e zdrava i ziva,mnogu vloziv vo neze trud,seuste mi cuka srcevo koga go vidam,neka si e sreken,taka ke mi e pomilo!
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Патот до заборавот на личност која НАВИСТИНА СТЕ ЈА САКАЛЕ е ... ЌОРСОКАК.
![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
Ако е сакана зошто би сакал да ја заборавиш?
|
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
jесте |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...preku stomakot vodi...patot...
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
|
licnosta koja ednash si ja ljubel nemozesh da ja zaboravish makar toa ti bila najgolema zelba
|
||
![]() |
||
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
|
ne filozofiraj djo eve ke ti kazam ma da i ti znaes samo neso izvodis.... normalno e da sakame da zaboravime nekoja licnost sto ne povredila ili pak ni sme sakale nekogo a ljubovta ne ni e vozvratena itn |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
fear ![]() ![]() No najcesto..e nevozmozno da zaboravis.. ke gi potisnam spomenite..momentite..no..nema da zaboravam |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
...нели... ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Незнам за тебе но од лично искуство , ти велам дека не би сакал да ја заборавам. Како прво ако ме повредила , кога би ја заборавил автоматски би ја заборавил и болката , а со тоа не би знаел како со следната женска . Можеби реченицава небеше фино склопена ама потруди се и ќе ја с‘капираш. |
||
||
![]() |
||
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
|
pa bi ja zaboravil samo amnezija ako imas ali rabotata e u toa so si bukvalista i naslovot loso si go protolkuval....
rabotata e u toa kako da prestanes da ja sakas a ne da ja zaboravis kako licnost me razbiras djo ![]() ![]() |
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
Млад си уште Џо, не знаеш какви ,,дешавки,, се случуваат во животот...
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |