![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 29> |
Автор | |
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() |
оф и ти като блаже ристевски почна да се чудиш и маиш
ко се усещаш античен - биди си античен ако си по современен - биди си по современен сега нема да седна да се карам с тебе |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() |
епа не се карај с мене,објасни ми се по ред да се разбереме како луѓе
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() |
а што направи со твојот форум кај што ке ни правиш
бан отбан бан отбан
бан бан бан
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
m__g__ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
![]() |
работя по въпроса
мисля един голям бутон да си направя "BAN 'em ALL" и една opция - "BAN on every 15 min" мисля за наградни БАНове - holyday БАН, christmas БАН, happyNewYear BAN нощно баниране между 24:00 - 14:00 промоционален бан 3 in 1 - 3 бана вместо 1 Bugi БАН - този ще е много специален БАН ама още не го знам какво ще прави ама така си го пиша да си стои в главата и някви такива Изменето од m__g__ - 24.Септември.2007 во 15:16 |
|
![]() |
|
![]() |
па ти си бил многу иновативен човек |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
да ама скромността много ми пречи
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
Ти си само за у Македонија,плус ке го подигнеш бројот на Бугарите у Македонија од 2 на 3
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
въй, толкоз ли сте го закъсали бе хора
|
|
![]() |
|
Eli_Blagoevgrad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 102 |
![]() |
ot 1 200 000 na 1 200 001:)
|
|
![]() |
|
![]() |
МАТЕМАТИКА КЕЦ Изменето од Izzie - 24.Септември.2007 во 17:49 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
Абе ели толку Бугари нема у Бугарија камо ли па у Македонија ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ели,за што се сметаш ти?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ба да дода ама ще имам проблем с македонския
пък и бая народ са ми обещали тепане тва Скопие тва Смилево тва Куманово персона нон грата съм |
|
![]() |
|
Eli_Blagoevgrad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 102 |
![]() |
А ти за што ме сметаш:) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |