![]() |
|
Кога сте најрасположени за ФЛЕРТ???? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 29> |
Автор | |
misterious ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Најрасположена за флерт сум кога ке се затемнува обично ова време кога ќе почнат да паѓаат листовите ме фаќаат кризи
![]() А најсладок начин за флерт ми е смешкање и неодолив поглед (во очи да не помислите нешто друго) |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Моментално, сега сум најмногу
![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
ne, ne sum voopsto... samo za konkretni raboti sum raspolozen...
![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Flert ..... moderna igra so cuvstvata na drugo covecko sustestvo .... dosta e popularna vo polsedno vreme ....
![]() |
|
![]() |
|
mmomirovski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Ако е без последици, и има согласност од двете страни, знае и интересно да биде
![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Cesto ne se bara soglasnost ... tuku samo se navlekuva nekoja licnost ...ama koga veke ima soglasnost .... eeeeeeeeee .... toa e dolga prikazna so beskonecni nadmudruvanja
![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
Aaaa...
![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Кога нема согласност, се дава до знаење, ако се продолжи, значи се има премлчена согласност, Во која попаметниот попупшта ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Најубаво е кога е нерешено ![]() |
|
![]() |
|
Znaci se drzime do onaa sto ostanalo od starite "Premolceno - Priznaeno" ..... Popametniot e onoj koj ke ja iskoristi sansata koja mu se pruzila a ne da ja ispusti so Popustanje .... pa posl da se kae
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Не за џабе се вика
![]() |
|
![]() |
|
Slucajnosta e onaa koja vo princip ni gi mrsi koncite .... taka da posigurno e koga veke imas ukazana prilika za koja si moznost da ja iskoristis , pod pretopstavka deka e vistinski izbor .... zosto da se dovdeduvas vo situacija kade bi moral da kazaes "eeeeee mozese da bide ...."
|
|
![]() |
|
Се е претпоставка во животот, ништо не можеме да кажеме со 100% сигурност. Тогаш би биле пророци. Флерот, ти е нешто на што дадев шанса на моментот... Во ситуација,"eee можеше да биде вака...", тогаш би се забегало, и би се довело во ситуацијта во неможност да се заспие навечер.
|
|
![]() |
|
Flertot so intrigiracka osoba e pocetok na insomnija ....... dodeka ne se zapoznae predizvikot .... tocno e deka ne mozeme za nisto da bideme 100% sigurni osven za odlukata koja samite sme si ja donele svesno
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |