![]() |
|
Личност од медиумите |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 22> |
Автор | |
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мене посебно ми се допаѓа Ели Танасковска од МРТВ. Супер изгледа (додуша сеа нешто у последно време ми е нешто здебелена, ама нема везе, пак е добра), има одлично држење и однос, интелегентна е, шармантна, течно зборува... "со еден збор", пример за добар водител. Ептен ми е favorite! |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Личност од медиумите...
Па наш Трендо многу ми се допаѓа, а од женските во последно време на МТВ има една презентерка на вести арно ама незнам како се вика, една смирена, класична убавина...ви текнува ли? |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
super babicka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 348 |
PAMI go pocituvam tvoeto mislenje no jas go kazav svoeto
![]() |
|
![]() |
|
pami123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
OK SUPER BABICKA.PA TUKA SME SITE DA DAVAME RAZLICNI MISLENJA
![]() |
|
![]() |
|
pami123 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 11 |
BOJAN VAKOV TAKOV GO KRITIKUVAME I JAS DO DUSA NE GO SAKAM AMA SIGURNO SITE GO GLEDATE,AMA TAKA STO!
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
така е maria_magdalena, во целост го делам мислењето. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Абе јас имам добар вкус..ама никој не ме разбира (ти текнува ли за која мома зборам?)
|
|
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Да, секако. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Епа таа
![]() И Ана Здравковска беше убава од Сител, ама некни ја видов, нешто и она ми се збумбарила.... |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....НЕЗНАМ ЗОШТО, АМА ОВАА ТАТЈАНА бивша ГРУЕВСКА..МОЈ ТИП Е, И МИ СЕ ДОПАЃА МНОГУ..АМА СТВАРНО НЕ ЛАЖАМ
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
pa fatija si ja!!! hehe
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mirna maras!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ЗАГОР, АЈ ДА НЕ СЕ СКАРАМЕ! ![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Ne be najbolja e Tanja Bumbar od sitel..
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |