![]() |
|
СДСМ да ја разобличи недемократската власт на ВМРО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 23> |
Автор | ||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
интересен е концептот како владата кога ќе излезе на телевизија се однесува како опозиција. За се е крив сдс . тероризам во кондово - бране е крив . жената накриво моча - бранко е крив. инциденти во нерези - пак бранко со остен ги дупел шиптарите да прават инциденти . Времето да се слават самите себе заврши . преку такво му е дојдено на народот . а полтроните нека продолжат да кењаат. кога ќе разбери овај народ дека од заслуги во минатото не с е живее. мора нови работи да се воведуваат , а не ете воведовме нешто и доста е, па сеа да се занимаваме со полнење на џебовите . да опељешиме уште нешто што остана , а бе збеснаа и здивеја. Место да засукаат ракавите и да работат се расправаат по телевизиите ко жени на сред село. денес читав на нетпрес срвија ќе ја намалува админстрацијата за 10 % . кај нас во 3 месеци ја зголемија за 5%. а бе ќе пукнам ко костен пд шо се дебили неразбрани . Само едно да ги прашам - пари за плати од каде дебили едни ???????????? цел терет е на приватните претпријатија кои и онака сме пред колапс . а бе не се нормални
Изменето од Анастеа - 29.Август.2009 во 18:39 |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
pa mislam deka ne barav tebe da te interesira niti tebe ti objasnuvav, Samo kazav moj stav ili gledanje na rabotite. Изменето од Анастеа - 29.Август.2009 во 00:49 |
||
![]() |
||
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
|
1. Денеска во даночниот систем постои ДДВ како и во секоја земја во Европа (па дури и во Русија), ама ДДВ мислеше да го воведе Бранко уште во 1994, тој си ја имаше идејата. А Грујо НИШТО! 2. Платниот промет оди преку една сметка, нема повеќе чекови, ... таа идеја Бранко ја имаше уште одамна, на пример во 1996. А Грујо НИШТО! 3. Националната платежна картичка не заживеа како што првобитно беше замислена, ама проектот за безготовинско плаќање се реализира преку доделување на лиценци за дебитни картички на повеќе комерцијални банки во Македонија. Ееее и таа идеја ја имаше Б.Ц., така да сите заслуги одат на негова сметка. А Грујо НИШТО! 4. Бруто плата се пресметува не само во Европа туку и во Америка и Австралија и секаде ... Е сега - не функционирал кај нас како што треба. ПОЧЕКАЈ, кога Б.Ц. ќе дојде пак на власт ќе профункционира како подмачкано. Изменето од Анастеа - 28.Август.2009 во 22:59 |
||
Illegitimi Non Carborundum
|
||
![]() |
||
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
|
![]() ![]() ![]() Така ли ве учат во партиските штабови? 1. ДДВ е воведен во 2001 2. Какви тоа реформи во банкарството??? наброј една. 3. Национална платежна картица е проект кој пропадна уште во времето на Глубчо Георгиевски 4. Бруто платата ни ден денес не функционира како треба и ништо добро од него |
||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() ![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
DameMak ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
|
Пффффф - ауу - демек ме начека да поентираш ![]() 100 пати излегуваа од министерството за Култура да повторат дека САМО 2 споменика се на македонци од античкиот период. Другите се на македонци од подоцнежниот период. Држисе до темата - како ќе го разобличите Грујо!! Со ироничните забелешки дека тој бил „пастирот“ , ПОСЛЕ 3 ГОДИНИ ќе го видите резултатот од вашето „разобличување“ исто како што го видовте на изборите во 2006, 2008 и 2009. Туку да се вратам на темата: 25. Цел народ ќе гласа за Б.Ц. затоа што тој воведе финансиски реформи во Македонија за да заличиме како останатиот свет (ДДВ, реформиран банкарски систем, национална платежна картичка за стимулирање на безготовинското плаќање, бруто плата, ...). А Грујо НИШТО! Изменето од Анастеа - 28.Август.2009 во 13:41 |
||
Illegitimi Non Carborundum
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
не не е важно но седејки во собата без сирење гарат цркаваш Изменето од anakin - 28.Август.2009 во 12:21 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Епа тоа е најстрашното...појма немате...ама важно е да се пренесе партискиот став и тој да се брани по секоја цена. А тоа што никој немате врска од историја, вера, политика не е важно.....
Важно "пастирот" рекол.... ![]() Изменето од Анастеа - 28.Август.2009 во 13:21 |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
![]() |
||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|
Убаво кажано....вртиме во лавиринт од кој нема излез...
![]() Ама важно не вртат "нашите" а не "важите" ....нели...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Појма немам - Мисирков, Павел Шатев, (го има ли некој точниот список) ... Изменето од DameMak - 28.Август.2009 во 12:07 |
||
![]() |
||
|
Кои се тие 13 "словени" .....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
не не одиме ниту кон швајцарија ниту кон тунгузија него бродот се движи поарно да се движи него да стои на место во книгата КОЈ МИ ГО ДРПНА СИРЕЊЕТО стои ваква парола ПОАРНО ДА ЛУТАШ ВО ЛАВИРИНТОТ НЕГО ДА СЕДИШ ВО СОБАТА КАДЕ НЕМА СИРЕЊЕ Изменето од anakin - 28.Август.2009 во 12:04 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
|
Освен за „соросоидите“, за другите поделби обрати се кај главниот разобличувач Б.Ц. Еве ти ноторен факт: Сегашниве на власт прават 2 споменика на македонци од античкото време и 13 споменици на македонци кои имаат словенски корени - арно ама „соросоидите“ и разобличувачот не престанаа да ни ги дујат ј*јцата со „античките“. Изменето од DameMak - 28.Август.2009 во 12:05 |
||
![]() |
||
|
Кешки нека не направи Швајцарија....прв ќе му бацам рака....
![]() Само да не станеме Тунгузија....
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |