![]() |
|
Закон за бракови помеѓу хомосексуалци? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617> |
Автор | |||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
Значи не можам да си ја објаснам потребата за навредување и плукање по се она што е различно од тоа што некои индивидуи мислат дека е правилно. Зошто бре луѓе не си го живеете животот како што сакате и не ги оставите другите да го живеат својот живот како што сакаат? Наместо да плукате за тоа кој со кого спиел, кој како бил облечен, дали онаа била к*рва затоа што спиела со еден куп мажи и слични други теми... земете и средете си ги вашите животи! тогаш ќе бидете по исполнети и помалку гневни, па нема да блуете со негативна енергија насекаде!!!
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
sosem ispravno .............. sekoj ima pravo da bara i po legalen pat da se izbori za ona sto go bara ........ no isto taka , sekoj ima pravo i da iznese svoj komentar vo vrska so tie baranja ........ znaci , dokolku eu vekje ima takvi zakoni vo upotreba , se nametnuva prasanjeto dali i nie , nasata drzava Makedonija kako aspirant za taa evrointegracija treba i dali mora da donese takvi zakoni ........... znaci , diskusijata sepak e na tema ........ i sekoe izneseno mislenje e dobronamerno zosto sepak treba i javnosta da si go kaze svoeto mislenje vo vrska so toa i tie zakoni .........
|
|||
![]() |
|||
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
||
Абе какви права нека бидат среќни шѕо никој не се занимава со нив. Изменето од anastea - 11.Февруари.2009 во 15:02 |
|||
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|||
![]() |
|||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
||
Ќе ве замолам сите без вулгарности и навреди на темава.
Да ја насочиме дискусијата кон законот за антидискриминација и законот за бракови на хомосексуалци, какви права бараат тие луѓе, ги имаат или немаат кај нас, што со тоа може да се добие или изгуби... |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
eu e unija ............site zakoni vazat podednakvo i za site clenki ......... i nema tuka trta - mrta ............ |
|||
![]() |
|||
Legenda883 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
||
Mnogu mi e chudno koga nekoj "normalen" ja sporeduva psihichkata nastranost so menuvanjeto na stilovite vo oblekuvanjeto.
![]() Ne e ni chudo shto MNOGU od deneshnive NASTRANI se prikluchuvaat vo nastranosta od "POMODARSTVO"!
![]() ![]() Изменето од Legenda883 - 11.Февруари.2009 во 14:16 |
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Хммм, кога човештвото ќе го достигне својот врв да има лек за секоја физичка и умствена болест може и ќе се случи целата утопија за кои сонуваат „нормалните„, дотогаш се што испливува на површината како лудост е дел од човековата психа кои многумина од нас не ја познаваат, се плашат и не можат и не сакаат да ја прифатат.
И денеска мислиме дека жените во 18 век биле ненормални што носеле корсет кој го деформирал нивниот рбет, ребра и граден кош а тие тоа го сметале за сосем нормално. И дека ако отворено зборуваш за своите чувства и си различен од останатите ќе ти ги викнат цел црковен одбор да врши егзорцизам.... Знам дека на луѓето им се потребни граници, ограничувања и правила за да имаат самодисциплина но се оди кон ослободување на најдлабоките и најскриени човечки пориви како и нивно обелоденување. Се надевам дека промените се прават за подобро ![]() |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
||
trnliv e patot do clenstvo vo eu ........... aj kaj nas i kje pomine nekako bezbolno ......... zamislete kako kje bide koga kje dojde na red da se pregovara so turcija za donesuvanje na ovie zakoni
![]() |
|||
![]() |
|||
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
||
ti koj zivees na zapad bi trebelo da imas razbiranje...
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
![]() |
|||
Legenda883 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
||
![]() Opisov ti e tolku slikovit shto na prv pogled nemozhe chovek da odolee a da ne padne od smeenje.
Tokmu toa e i mojata poenta - kade li ke mu bide krajot na site PERVEZII i nastrani pobaruvachki shto sledat, za nivno "ne diskriminiranje"???????????
![]() ![]() Изменето од anastea - 11.Февруари.2009 во 14:18 |
|||
![]() |
|||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
||
Не гледам зошто полигамија (јебига, и полиандрија ако треба) е полоша од педерство, па е забранета.
Следниот чекор кон деградација на човечанството е брак со куче, мачка, коњ, магаре, крокодил, глушец, црв, од ист или различен пол, секако, со право да посвојуваат деца од секој вид. Хомо сапиенс, мушкарац, во брак со нилски коњ, исто мушкарац, одгледуваат син магаре.
Изменето од anastea - 11.Февруари.2009 во 14:17 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Super, za tebe!
![]() Samo ne morashe da prodolzhish da se objasnuvash, neli? Te razbrav ushte prviot pat.
![]() ![]() Jas veke go kazhav mojot stav dovolno jasno za da mozhe nekoj da svati pa NEMA da se povtoruvam a pak najmalku "razubeduvam".
![]() |
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
Da ova e moj stav. ![]() Koga molime nekade da odime, da bideme prifateni mora da gi pocituvame pravilata koi tie gi imaat. Ne mozeme da se sporeduvame so onie koi se vekje "vnatre" i si imaat mesto na celo na masata. Tie gi postavuvaat pravilata za tie kako nas koi zakasnija mnogu. Dodeka nie se nadmudruvame kako i shto da napravime vozovite zaminuvaat. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |