IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали се инаетите и за што најчесто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали се инаетите и за што најчесто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 131415
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2012 во 19:18
Originally posted by *moon* *moon* напиша:

Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Dali znaete cesto da kazete: "E pa ke bide po moe i gotovo!"
Go smetate li inaetot kako doblest ili kako maana? Vi pomognalo li inatenjeto nekogas vo zivotot ili vi nastetilo? Za sto najmnogu ste se inaetele?
Eve jas po priroda sum si dosta inaetliva,vo razni situacii znam da si go isteram svoeto ama samo ako imam dobar motiv za toa i ako sum 100% sigurna deka sum vo pravo! E sega ..100% sigurnost ...

E STVAR NA DOGOVOR ILI MNOZINSTVO

Што?
Инаетот ли? збунетост

Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Октомври.2012 во 20:22
се инаетам многу често, ама ако мислам дека сум 100% во право, и понекогаш, ако не сум сигурен, си ги проверуам ставовите, па после се инаетам... не сум компетитивен и не се инаетам за да докажам дека јас сум во право, само мразам неправда и игноранција
а инаку секогаш сум спремен за мислењето на други луѓе, доколку е издржано и „нечаршиско“, и знам да си повлечам опашка и да се помирам со грешката...
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 131415
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.