![]() |
|
Што е она што најмногу ве нервира?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 18> |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ме нервираат глупи коментари на фејсбук.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ме нервира кога го тупи интернетов.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ме нервира Зек Ефрон, Ванеса Хаџенс....И остали Дизни организми...
![]() Ама се изримува ова... ![]() Изменето од tiggy_sparrow - 07.Февруари.2010 во 22:23 |
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
кога знае дека имам право,а не признава
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
некој да касни кога го чекам
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
....koga ne ,...pppiiiiishhhhhheeeeeeeeeeeeeee..............................
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Кога НЕКОЈ пие јогурт директно од шише, или сок или што било друго... |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Татко ми, кога прв ми се упикува во муабет и јас кога ќе му кажам што уствари збориме, он ми кажува: И кој те праша?
Ми иде да го утепам. |
|
|
![]() |
|
А...
И ме нервира долг нокт на мал прст. Уште повеќе ме нервира и неговата употреба. |
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
slepilo,...pri zdravi ,.."pravi" ochi !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Кога од бањата го слушам комшијата како ја пее .....„Качи се моме на коња“
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Комплицирање на работите.
Кога не ми кажува како што треба, туку ми го кажува во завиена форма, демек да не ме повредел. Детски глупости... |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |