![]() |
|
Огледало |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 24> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Da im ibam toa vlaknava u nosov ama brzo rastat...kaj mi se nozicite da gi ibam ! "
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() nekoi se primorani da porasnat predvreme...i
obi4no toa go osoznavaat odposle....,,,
koga ke ogledaat vo "ogledaloto"...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kaj rabotis ma, volku sto si se izvalkala ? |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
288 години се гледам во различни огледала, и секогаш го гледам истото лице од оној ден кога првпат се погледнав во огледало (ех, кога ли беше?)
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
огледалото ми кажува дека си останав таква каква што сум, иако сите ми викаат дека сум се променила, само ми докажаа дека не ме знаат, а јас сум си таа, дали разубавена или огрдена пак сум си истата, и баш ми е убаво што не им дозволив се да знаат
Изменето од Monuska - 15.Март.2008 во 20:39 |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Denes nesto ogledalovo me zeza ne mi e nakloneto , ili treba da go izbrisam ili e kriv P.M.S.
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
И денес во огледалото...јасно го видов својот лик.........
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
ogledalo???
jas sum kratkovida ![]() od daleku - nisto ne gledam od blusku (mnooogu blisku) - samo nosot si go gledam, a toj vaka nasabajle mi veli: odi ma izmij si gi zabite, posle `gledaj se` |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
сакам огледала во кои ќе го видам единствено одразот на убавите мигови...лошите ги фрлам во челустата на заборавот...
|
|
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Во огледалото го гледам не само својот лик-но и својот изминат живот. Сите радости, веселби, смеја што поминала, но и тажни мигови. Сите траги на животот, тоа е мојот одраз.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
...sho se krie-pozadi ogledaloto-zeznati stvari...
|
|
![]() |
|
Јас, кога се гледам во огледало, си признавам дека сум многу убав... Колку сум храбар!?
|
|
|
|
![]() |
|
- Uf, da mu ibam mamata, padnala plomba...od kade volkavi mi stanale vlaknava u nosot ?...da ti ibam ogledaloto, so mi tekna da se gledam !
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |