![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 146147148149150 931> |
Автор | |
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heki kolku se ispi daj smetka
a za ubavite pilinja neplakjam jas tie se samo dekor tuka |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() Кој е декор тука? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ama kako se popaleni a brat , plus zabavava mnogu jaka ,
![]() ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ЈУПИИИИИИИИИ БАААААААААААР ХЕКТОРЧЕ БАКНЕЖ ЗА КАФЕНЦЕТО!!!!!! |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Хеки мило фала супер ми дојде кафенцево
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ohh blagodaram za toplite pozdravi i baknezi mi go razubavija denot
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
и мене баш не ми е по ќеф алокохол денес....не знам како стоиме со храна во барчево наше, ама би изела една огроооомна салата со многу маслинки
![]() |
|
![]() |
|
аааа Хеки мило ми апстинираш нешто а???
па не ми се пие нешто алкохол може да се задржам на кафенцето и топло чоколадо срцуш ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
абе камо пијачка за ДОБРЕВЕНАЈДОВ????
срам да ви е!~ А јас ви ги оставив клучевиве од баров у доверба ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ако остана нешто напи се кај се оставало клучеви...мила хеки части кафе ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ima pojadok kako ne samo koj ke go sprema ?
|
|
|
|
![]() |
|
Јас и блу милата ивана благото ке го прави бива?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
хехехех и те како БИВА ![]() само Хекторче нека ме мотивира со едно Блади Мери |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 146147148149150 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |