![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 145146147148149 959> |
Автор | ||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
вечерва сите сме среќни
![]() ![]() |
||
![]() |
||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
сори сори сега
|
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
тамам...кренав расположение...пак...абе пу...судбина моја...
|
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
Pa podobro...4saati samo se smeev
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
преродено...
![]() |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
белег...конечно и двете денес сме...ај да речам повесели...она гробишта не ми беа равни до пред некој сат |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
|
i mene
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
оооооодлично...барем сега за сега...
![]() |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
|
SUPER
|
||
|
||
![]() |
||
|
прекрасно... |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
|
беше перфектно до 9:30, оттогаш - шајзе, одам да спијам по тој повод |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 145146147148149 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |