![]() |
|
Што би ве усреќило во овој момент? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 234> |
Автор | |
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
velis "zli luge"..se setiv na stihovite na Toska...sto e toa vo lugeto tazno da ziveat vo zivoti tugi...samo napred bibce..ona sto ne moze da te ubie moze da te napravi samo posilna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
да ми го средат нетот сега-а не во вторник
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
................ti si pridonesol i mnogu poveke od toj 1%........mnogu mi davate poddrska i razbiranje.............cuvaj se i ti od zli luge.i glavata gore............
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
ako jas pridonesov samo 1%...sreken sum draga moja bibce..zatoa sto od luge cie mislenje cenam...za tebe sekogas se zboruvalo vo superlativi....te molam...take care..ako ti treba nekoj za razgovor...samo pisi mi lp...ke ti ostavam i lp...se ke napravam za mojata bibce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
............mila.poleka no sigurno .................se vrakam vo normala...........no nisto bez site vas ovde na forumov................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
би ме усреќило главава малце да попушти
![]() а исто би била среќна и да се врати старата добра бибче ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Znam deka na zenite od sto im e mnogu slatko onadenjeto im se rasipuvaat zabite
|
|
![]() |
|
..........toa sto me usrekuva vo momentov toa i go pravam......grickam cokoladce so jagotki(milka)...........prekrasno zadovolstvo............
a i imam edno prasanje.........zasto koga sme depresivni COKOLADOTO mnogu smiruva.................do sekerot li e ili onaka do potsvesta............ |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
vo ovoj moment imam se sto mi e potrebno...tisina...draga licnost so koja gi spodeliv sitnite saati...a sega i kafe sariv....drugo nisto ne sakam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Vo ovoj moment ne mi treba nisto poveke,imam sonce i drag covek!
![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
arsin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
kelner nosi dve i zamene. A nemoj da zaborajs i prege poracav edna ama mi kasnese narackata. |
|
let the force be with you
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
сукњица кратка,девојчица слатка
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Da sum blisku tamu,kako lani
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
arsin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
edna lepa devojcica
![]() |
|
let the force be with you
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |