IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Што би ве усреќило во овој момент?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што би ве усреќило во овој момент?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 143144145146147 234>
Автор
Порака Обратен редослед
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 12:05
Originally posted by bibce bibce напиша:

................ti si pridonesol i mnogu poveke od toj 1%........mnogu mi davate poddrska i razbiranje.............cuvaj se i ti od zli luge.i glavata gore............големо%20гушкањебакнежбакнежбакнежголемо%20гушкање

velis "zli luge"..se setiv na stihovite na Toska...sto e toa vo lugeto tazno da ziveat vo zivoti tugi...samo napred bibce..ona sto ne moze da te ubie moze da te napravi samo posilna
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 11:46
да ми го средат нетот сега-а не во вторниктага
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 11:44
................ti si pridonesol i mnogu poveke od toj 1%........mnogu mi davate poddrska  i  razbiranje.............cuvaj se i ti od zli luge.i glavata gore............големо%20гушкањебакнежбакнежбакнежголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 11:38
Originally posted by bibce bibce напиша:

............mila.poleka no sigurno .................se vrakam vo normala...........no nisto bez site vas ovde na forumov................големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнежбакнежбакнеж

ako jas pridonesov samo 1%...sreken sum draga moja bibce..zatoa sto od luge cie mislenje cenam...za tebe sekogas se zboruvalo vo superlativi....te molam...take care..ako ti treba nekoj za razgovor...samo pisi mi lp...ke ti ostavam i lp...se ke napravam za mojata bibce
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 11:33
............mila.poleka no sigurno .................se vrakam vo normala...........no nisto bez site vas ovde na forumov................големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнежбакнежбакнеж
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 11:22
би ме усреќило главава малце да попушти тага

а исто би била среќна и да се врати старата добра бибче бакнеж големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 10:31
Znam deka na zenite od sto im e mnogu slatko onadenjeto im se rasipuvaat zabite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 10:14

..........toa sto me usrekuva vo momentov toa i go pravam......grickam cokoladce so jagotki(milka)...........prekrasno zadovolstvo............

a i imam edno prasanje.........zasto koga sme depresivni COKOLADOTO mnogu smiruva.................do sekerot li e ili onaka do potsvesta............

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 06:39
vo ovoj moment imam se sto mi e potrebno...tisina...draga licnost so koja gi spodeliv sitnite saati...a sega i kafe sariv....drugo nisto ne sakam
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 06:36
Vo ovoj moment ne mi treba nisto poveke,imam sonce i drag covek!
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2008 во 00:18
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

сукњица кратка,девојчица слатка

kelner nosi dve i zamene.
A nemoj da zaborajs i prege poracav edna ama mi kasnese narackata.
let the force be with you
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2008 во 22:45
сукњица кратка,девојчица слатка
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Irenica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
SIC ITUR AD ASTRA!

Регистриран: 20.Февруари.2008
Поени: 2899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Irenica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2008 во 21:52
Da sum blisku tamu,kako lani
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
Кон врв
arsin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јануари.2008
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај arsin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Март.2008 во 21:33
edna lepa devojcica
let the force be with you
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 143144145146147 234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.