![]() |
|
Дали вчера или минатата ноќ се сексавте? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 303> |
Автор | ||
Arm'nj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Maja ova neli zborchevo mi padna v ochi....Normalno e sekoj den da ima chovek sex???? Dali sekoj den ima chovek zelba i nagon za sex??? dali mora sekoj den na nekogo da mu isponuva zelbi??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa ako e sekoj den nema da ima tolku strast i ke e monotono(dokolku e monogamno) a dokolku e poligamno--------da ne koristam odreden balkanski atribut..... ili epitet zavisit kako go svakash..... Jas sum hiperpotenten za to ama sekoj den mi stojt malce ko treskanje od zemja....ili mozda moite zastareni balkanski svakanja se ogranicheni na ednashnedelno tresenje vo plevna a????
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
|
![]() |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Vcera da imav neli
![]()
![]() Изменето од maja - 04.Јануари.2007 во 14:15 |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
Romeo ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 43 |
|
3 partii , ebev kao lud cela nokj
|
||
![]() |
||
begu ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 763 |
|
Da, ama taka nabrzaka (ne e toa to ama pak ubavo)
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
Ne, nemav sex.....zenski problem
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
pa,kako shto vi trgnalo,...cela godina vo krevet ke ja pominete,..ili kaj ke vi tekne,... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Da, imav sex..
![]() ![]() |
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
bibe ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
|
abe src maz mi e vo amerika pa kako da se seksam maka mi e ke puknam ama sinoke sama si svrsiv rabota pa sega mi e polesno ama toa e ke go cekam verno samo so mojata desna raka ke go prevaram
![]() |
||
![]() |
||
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
|
Da, denes
![]() |
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Па сега, за кој како
![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
|
abe luge, ne za dzabe izmislile dnevnici ili pointeresno e vaka javno. |
||
![]() |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
bla bla bla
auuuuuuuuuuuuuuuuu tik taj tik tak |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 143144145146147 303> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |