IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 143144145146147 155>
Автор
Порака
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 00:33
Originally posted by brza brza напиша:

a be,...kaj mi e"porakata"?!лутина

...ne sum brishela jas...нека%20ти%20е%20срам
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 00:36
pa koj?,...zarem ima i nekoj drug,...pametnjakovich?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 00:37
...ima, sekako...
Кон врв
Ilirosss Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2008
Поени: 33
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ilirosss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 02:08
ali vogja na pametnjacite e MOIRA
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 14:59
Originally posted by Polaris Polaris напиша:

MOIRA DAJ USTE EDNAS BANIRAJ ME, BAREM DA NE SE RECIT DEKA DELIJASKOPJE ME SPASIлутина

Номора да ја молиш Моира... Сам банирај си се... Едноставно не се појавувај веќе...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 15:02
Originally posted by cro cro напиша:

Originally posted by moira moira напиша:

Ke razgovarate na temava ili da ja zatvoram?!!!

te molam nemoj da mi ja zatvoris temata,barem pricekaj Makedonija da ja priznae nezavisnosta, a sto se odnesuva na nekoi srbomani neka komentirat po srpskite forumi koga Srbija ce ja priznae nezavisnosta.

Fala na razbiranjeto

Ќе причекате Македонија да го признае Косово и Метохија, па сакате да се затвори темава, а потоа ќе отворите нова тема за признавање на Илирида... Ве знам ја вас КУКАВИЦИ !!! Кукавиците се бутаат во туѓи гнезда исто како вас...!!!
Кон врв
cro Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Март.2008
Локација: Albania
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 17:15
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

te molam nemoj da mi ja zatvoris temata,barem pricekaj Makedonija da ja priznae nezavisnosta, a sto se odnesuva na nekoi srbomani neka komentirat po srpskite forumi koga Srbija ce ja priznae nezavisnosta.

Fala na razbiranjeto

Ќе причекате Македонија да го признае Косово и Метохија, па сакате да се затвори темава, а потоа ќе отворите нова тема за признавање на Илирида... Ве знам ја вас КУКАВИЦИ !!! Кукавиците се бутаат во туѓи гнезда исто како вас...!!!

Ako vo svetot postoi nekoj narod koi se kukavici, togas ste vie, bidejci pogolemi kukavici od srbive nigdje na svijetu,

Изменето од moira - 20.Септември.2008 во 17:19
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 17:16
  .... go pustile i ovoj ... za vikend смеење

Изменето од moira - 20.Септември.2008 во 17:19
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 17:16
Нема толико врба колико што има срба!

Изменето од Царевић - 20.Септември.2008 во 17:16
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 17:17

Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Fala na razbiranjeto

Ako vo svetot postoi nekoj narod koi se kukavici, togas ste vie, bidejci pogolemi kukavici od srbive nigdje na svijetu,

Srbe na vrbe

Дојди "храбар" да те видам дали имаш зуби или само лаеш
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 17:18
Ауу ауу, со овие изрекиве, почна егото да ми работи маме му ебам..

Сега фали уште онаа...

Нема гарде, без кокарде, нема војника без четника..
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 17:46
uste tri dena ostanaa
se blizi golemiot den koga makedonija ke ja priznae kosovo
odsega ve pokanuvam na fiesta u cair-kaj skenderbeg
 odsega ve predupreduvam deka sigurno ke se puka,da ne mi velite posle deka ste se isplasile

Изменето од nema sto - 20.Септември.2008 во 17:46
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 18:08

Кога ќе кажам КУКАВИЦИ тоа незначи дали некој се плаши или не... Ако не си знаел Кукавицата (мислам на птицата), ги положува своите јајца во туѓи гнезда и таму ги остава другата птица покрај своите да ги чува топли со своето тело и јајцата од Кукавицата... Е за такви кукавици ве сметам... Се вселувате на туѓи територии, затоа што немате своја... БЕДНИ СТЕ...    

Изменето од moira - 20.Септември.2008 во 18:09
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Септември.2008 во 18:09
...dosta civilizirana proslava ke bide...se nadevam deka sproveduvanjeto na redot i zakonot ke funkcionira...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 143144145146147 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.