![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14281429143014311432 1769> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
JOS SE NISMO...
JA DUGO NISAM... A VEROVATNO NISI NI TI... A MOGLI BI SMO SE... JEDNOM... JA I TI... ONAKO DIVLJE... ZESTOKO... JAKO NEZABORAVNO... |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Lavce be so stori ova... neso si romanticen vecerva...a ako mozes pusti radio Kanal 77...
mislam deka tek togas ke ima so da citame ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Reci 2 vrste sladoleda. Jesi li? Sad reci 2 vrste cigareta. Jesi li? E sad reci 2 reke
u Argentini. Sta je bilo? Lizanje i pusenje ti idu a geografiju nemas pojma ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Prosla si kroz moj zivot, kao krava kroz kuk*ruz!
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
јас ја знам другачије:
отишла си једног дана и узела два јоргана сад се врачаш с једно чебе бежи ку.во ко те ј..е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() п.с. ке го избришам ова попосле |
|
![]() |
|
NEE od Avstralija
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Moram ti priznati da mastam o tebi i de mi se vec dugo svidjas!Zastane mi dah kad te vidim!Zelim te i jednom te moram imati.
Audi A8...volim brza kola... :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
lele ama si kreativen ovaa vecer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Otiso si jednog dana i odneo pola stana! Sad se vracas po vitrinu.....MARS U PIZDU MATERINU!!!
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
a be ovaa od Avstralija da ne e
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sreka sto postojat prsti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pretpostavka: Zene vise uzivaju u seksu nego muskarci. Dokaz: Kad vas svrbi uho, pa ga prstom pocesete, vase uvo je sigurno mnogo vise uzivalo nego prst
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
e vaka e veke podobro
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од la fille - 04.Мај.2007 во 22:37 |
|
|
|
![]() |
|
- Ti na jednom ja na drugom kraju kao andeli u nebeskom raju. Andeli se sastaju sa bogom, a nadam se da cu se i ja sastati sa tobom
![]() Posvetena na edna prekrasna osoba od prekuokeanskite zemji A......... Изменето од Bugi lav - 04.Мај.2007 во 22:36 |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 14281429143014311432 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |