![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 141142143144145 155> |
Автор | |||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
znaev deka tolku ja sakas makedonija
samo sto sega mi e drago sto i drugite razbraa
otsekogas interesite na srbija vi bile pred tie makedonskite
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Што ти знаеш за мене и за Македонија и колку јас ја сакам... Што мислиш, дека оној што ќе го признае Косово повеќе ја сака Македонија???
Оној што ја сака Македонија треба што побргу да направи сојуз со Србија за заедно де се бориме против вирусот кој го зарази Косово и Метохија, а на пат е тоа да го направи и на Македонија... Ете толку "малку" ја сакам МАКЕДОНИЈА !!! |
|||
![]() |
|||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
||
site vistinski makedonci (zborvam za vistinskite)znaat deka makedonija ima polza od kosovo
|
|||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Delija reci uste ednas, da zivee, Srbija i Grcija, ajde be reci |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
![]() |
|||
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
||
Ај оди си по патот и не ме ставај во уста... ![]() |
|||
![]() |
|||
milano4ever ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
||
|
|||
![]() |
|||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
||
Vazi, be Srbo ama i ti ne me provociraj.. Изменето од Polaris - 19.Септември.2008 во 20:40 |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
Делијо зашто го поштеди овој?Требаше да го оставиш на суспензија Изменето од Царевић - 19.Септември.2008 во 20:40 |
|||
![]() |
|||
||
А бе знам дека ќе умрете од мука, само ако се освестат и останатите малкумина Македонци и се здружиме со БРАЌАТА СРБИ... Ќе пукнете од мака... ![]() И за која корист ми збориш бе ??? Од Косово ќе имаме корист само кога ќе се ЗАТВОРИ ХЕРМЕТИЧКИ ГРАНИЦАТА, СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ ВРАТИ СРПСКА ВОЈСКА...!!! |
|||
![]() |
|||
milano4ever ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
||
|
|||
![]() |
|||
||
Одлазимо на Косово Равно
![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() Изменето од moira - 19.Септември.2008 во 20:56 |
|||
![]() |
|||
||
Секој бил дете,никој не е одма возрасен освен изродите ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Нека знае дека ХРИСТИЈАНСТВОТО ПРОСТУВА... А тој тоа што не го почитува, тоа кажува за самиот него и за неговата си вера...!!! ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 141142143144145 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |