IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 141142143144145 155>
Автор
Порака
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Статус: Офлајн
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:15
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Originally posted by nema sto nema sto напиша:

more znam deka ke vi bide krivo ama nema sto da vi pravime

ke se ucite da ziveete so novata realnost

Реалност...???   Тоа што го потпишува Грујо ни на мал прст не го ставам... Како што ти реков мене ми е важно дека ЈАС НЕМА ДА ВЕ ПРИЗНААМ НИКОГАШ...!!!   
Види... Можеби и е подобро Груевски да ве признае... А знаете зошто...???   Така народот повеќе ќе се зближи со СВОИТЕ БРАЌА СРБИ...!!! Ако е сега одалечен, да знаете дека тогаш маката ќе ги зближи како никогаш до сега...!!!
А ЈАС НЕМА ДА СЕ МОЛАМ ЗА МАКЕДОНИЈА, НАПРОТИВ ЌЕ ПОСАКУВАМ И ТУКА ТАКВО НЕШТО ДА СЕ СЛУЧИ...

З А   И Н А Т !!!!
znaev deka tolku ja sakas makedonija
samo sto sega mi e drago sto i drugite razbraa
otsekogas interesite na srbija vi bile pred tie makedonskite

....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:27
Што ти знаеш за мене и за Македонија и колку јас ја сакам... Што мислиш, дека оној што ќе го признае Косово повеќе ја сака Македонија???
Оној што ја сака Македонија треба што побргу да направи сојуз со Србија за заедно де се бориме против вирусот кој го зарази Косово и Метохија, а на пат е тоа да го направи и на Македонија...
Ете толку "малку" ја сакам МАКЕДОНИЈА !!!
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:33

Што ти знаеш за мене и за Македонија и колку јас ја сакам... Што мислиш, дека оној што ќе го признае Косово повеќе ја сака Македонија???
Оној што ја сака Македонија треба што побргу да направи сојуз со Србија за заедно де се бориме против вирусот кој го зарази Косово и Метохија, а на пат е тоа да го направи и на Македонија...
Ете толку "малку" ја сакам МАКЕДОНИЈА !!!
 site vistinski makedonci (zborvam za vistinskite)znaat deka makedonija ima polza od kosovo
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:34

Delija reci uste ednas, da zivee, Srbija i Grcija, ajde be reciплазење

Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:37
Originally posted by Polaris Polaris напиша:

Ај оди си по патот и не ме ставај во уста...
Кон врв
milano4ever Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Септември.2008
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milano4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:38

Што ти знаеш за мене и за Македонија и колку јас ја сакам... Што мислиш, дека оној што ќе го признае Косово повеќе ја сака Македонија??? Оној што ја сака Македонија треба што побргу да направи сојуз со Србија за заедно де се бориме против вирусот кој го зарази Косово и Метохија, а на пат е тоа да го направи и на Македонија... Ете толку "малку" ја сакам МАКЕДОНИЈА !!!

site vistinski makedonci (zborvam za vistinskite)znaat deka makedonija ima polza od kosovo
Dobro vikas vistinski makedonci .. no za zal niv gi nema se asimilira , na nivno mesto se slovenite od karpatite
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:39

Ај оди си по патот и не ме ставај во уста...

Vazi, be Srbo ama i ti ne me provociraj..

Изменето од Polaris - 19.Септември.2008 во 20:40
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:39

Делијо зашто го поштеди овој?Требаше да го оставиш на суспензија

Изменето од Царевић - 19.Септември.2008 во 20:40
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:41

Што ти знаеш за мене и за Македонија и колку јас ја сакам... Што мислиш, дека оној што ќе го признае Косово повеќе ја сака Македонија??? Оној што ја сака Македонија треба што побргу да направи сојуз со Србија за заедно де се бориме против вирусот кој го зарази Косово и Метохија, а на пат е тоа да го направи и на Македонија... Ете толку "малку" ја сакам МАКЕДОНИЈА !!!

А бе знам дека ќе умрете од мука, само ако се освестат и останатите малкумина Македонци и се здружиме со БРАЌАТА СРБИ... Ќе пукнете од мака...

И за која корист ми збориш бе ??? Од Косово ќе имаме корист само кога ќе се ЗАТВОРИ ХЕРМЕТИЧКИ ГРАНИЦАТА, СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ ВРАТИ СРПСКА ВОЈСКА...!!!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milano4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:42
Originally posted by Царевић Царевић напиша:

a Ti carevic kao dete se odnesuvas mozda i toa si
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:42
Одлазимо на Косово Равно
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milano4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:43

А бе знам дека ќе умрете од мука, само ако се освестат и останатите малкумина Македонци и се здружиме со БРАЌАТА СРБИ... Ќе пукнете од мака...

И за која корист ми збориш бе ??? Од Косово ќе имаме корист само кога ќе се ЗАТВОРИ ХЕРМЕТИЧКИ ГРАНИЦАТА, СЕ ДОДЕКА НЕ СЕ ВРАТИ СРПСКА ВОЈСКА...!!!
TOA NI NA NAJSLATKITE VASI SONISTA  

Изменето од moira - 19.Септември.2008 во 20:56
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:43
Originally posted by milano4ever milano4ever напиша:

a Ti carevic kao dete se odnesuvas mozda i toa si

Секој бил дете,никој не е одма возрасен освен изродите
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 20:43

Нека знае дека ХРИСТИЈАНСТВОТО ПРОСТУВА...   А тој тоа што не го почитува, тоа кажува за самиот него и за неговата си вера...!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 141142143144145 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.