IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Патот до заборавот на саканата личност
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Патот до заборавот на саканата личност

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 17>
Автор
Порака Обратен редослед
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 23:04
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

за мене е без врска сега да седам и да плачам за нешто што нема да се врати
тој некаде ужива се весели, а јас ке стварам подочњаци ‘птичје гнездо‘- најнов модел ЈОК Cool
ако некој те сакал ке те задржел!

da taka e za nesto sto nema rezo nevredi ni da se trosi vreme,zatoa  uzivaj,mnogu poveke od denes a uste povekje od vcera...
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 23:01
за мене е без врска сега да седам и да плачам за нешто што нема да се врати
тој некаде ужива се весели, а јас ке стварам подочњаци ‘птичје гнездо‘- најнов модел ЈОК Cool
ако некој те сакал ке те задржел!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 22:59
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Dzabe mi e spomen, sto ne mozam da go e*am

LOL убаво кажано, ама не би одела толку радикално, би рекла само, џабе ти е спомен, и онака времето бршие се Embarrassed таа сакана личност за некое време ке биде само бледо секавање, а за некој да ми дадат милиоче не можам ни на суратот да му се сетам Clown

nemoj ni da se trudis da se setis sekoj ne e vreden za takvo nesto...zatoa sto za se sto vredi se trudime da go zadrzime kraj sebe a ne da go barame nekade a najmalku vo spomnite...a kolku posakuva toj taa da se seti ili bide kraj tebe   non sens
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2007 во 22:54

LOL убаво кажано, ама не би одела толку радикално, би рекла само, џабе ти е спомен, и онака времето бршие се Embarrassed таа сакана личност за некое време ке биде само бледо секавање, а за некој да ми дадат милиоче не можам ни на суратот да му се сетам Clown
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Мај.2007 во 14:15
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 20:40
па и зошто да мора да ја заборавиме,ако ни било убаво со таа личност и ако ни била сакана,нека остане еден спомен,спомен од едно време кога сме биле заедно  
Кон врв
canser Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Мај.2007
Локација: United States
Поени: 61
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај canser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2007 во 14:31

Ako sme se sakale znaci seute bi bile zaedno, a toa sto samo ja sum ja sakal znaci samo deka sum zemal merka od oko vo maglovito vreme

toa majstoreClap
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2007 во 12:31
Ako sme se sakale znaci seute bi bile zaedno, a toa sto samo ja sum ja sakal znaci samo deka sum zemal merka od oko vo maglovito vreme
Кон врв
Hacker Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hacker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2007 во 11:50
Lubovta e hrana koja nas ni e potrebna, zivotot e subjektot za koi bez lubov ne mozeme. Veruvajte vo sakanata licnost i prostuvajtesi zatoa sto site nie gresime, lubovta e kako ptica koja sekade leta i vo nasite srca uteha bara....Baraj te pomos od neboto, i ne ja terajte dusata da place zs potoa ce nema kade i so kogo da zaminete..

Buki
Proctaj...
Кон врв
Hacker Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Мај.2007
Локација: Macedonia
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hacker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2007 во 11:47
Treba da se ostane prijatel so sakanata licnost ama sepak ako nemozes da go zaboravis treba da znaes deka toj ili taa e tvojata sudbina. Nema pricina lubovta da prestane ako se sakate i dvajcata osven ako nema domasni problemi no se se preminuva duri i najgolemite prepreki vo zivotot da znaes...
Proctaj...
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 14:19
Patot kon zaboravot e kratok, zatoa cekori pobavno za da ostanam podolgo vo tvoite sekavanja
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 13:58
неколку литри алкохол, било каков, уз песни жалопојки и еден жилет при рака.... и така неколку дена по ред OuchOuchOuch
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 02:01
a,...zoshto da ja zaboravish?!Big%20smile
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 01:53
Originally posted by SeXY SeXY напиша:

е долг а се постигнува со мн умствена работа и спортWinkWink и секако некој нова врскаTongue

da i ako sakas ....normalno i potrudis...Tongue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.