![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 18> |
Автор | ||
Makedonski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 113 |
![]() |
|
Nindza: iskas li da mi bides pacient?
Garantiram lekuvanje od vulgarica tataracta.
Prv fakt za razmisla za vecerva e: zosto Epir nikogash vo istorijata ne bil grchki?
A toa e fakt tatarche moe drago...
Изменето од Makedonski - 22.Ноември.2006 во 03:57 |
||
Makedonija na Makedoncite!
|
||
![]() |
||
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
![]() |
|
kako aleksandar i sinmi ke bide pola grk mu e*am majkata
|
||
![]() |
||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
|
Па што знам ја еве тепам у 31 год. и уште не поцрнев можеби од мука или мерак да бидам Македонец
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Иначе Секси у Куманово тие Братчиња се. За знамето едно појаснување кое сигурно доста од вас не го знаат неговото значење,сонцето е уствари звездата Кутлеш - денот на раѓањето на принц Македон по старо египетски астролошки календар. Составено е од 16 зраци што ги означуваат шеснаесте племиња кои живееле на територијата на Македонија пред доаѓањето на Грците,Траките и Илирите. Во внатрешноста на Кругот има 10 плави солзи кои го претставуваат плачењето на Мајката на Македон по него кога татко му го протерува и од 10 те солзи се створиле 10 езера на територијата на Македонија. И на крај една бела точка во средина која со својата боја го опишува Македонското Бело море. Принц Македон се смета за татко на акедонската нација и обединител на племињата кои живееле на територијата на Македонија иначе во светската историја Македонија е прво Европско кралство створено од принц Македон |
||
![]() |
||
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() |
|
hehe inace puno luge mislam makedoncinja se ragaat plavi jas bel se imam rodeno :) pa potemnuvaat poslem prirodno
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() |
|
zasto se lazeme da pastam li pismo od japonija sto ni pratila u damnesno vreme zaradi zanemeto sto grcite ne ni go priznaavaat
toa avatarceto tvoe
go gledas sonce zvezda e
na japonija si go visol li staroto?
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
|
leelleee slikaaa ejjj
![]() ![]() da mozda i ja celo vreme pa se mavtam so plavi ali mene pa ne mi e jasno za lugjno od kaj tvrdat deka Alaksandar e od Grcija??
![]() ![]() ![]() togas ja mislam makedonija bila na taa teritorija(zimala prostor od denesna grcija) ama ...
![]() p.s. Ne gi lazi ljugeto ne se bratcinja,tuku bratucetcinja kako bratcinja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
|
Хе хе хе
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Не ми се верува колку се лажете сите самите себеси еве ја ке си ја претставам мојата Македонска фамилија иначе децата се гарант Македончиња ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 100% и сите троица се братчиња ![]() Изменето од Boogie - 22.Ноември.2006 во 00:29 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
i nie sme priznati od japan kako braca u toa vreme
bivso
ne radi aleksandar tuku radi lugeto radi zanmeto deka sonceto ni bilo pa mu stignalo pismo na aleksandar za pobratuvanje kako nesto vie stom sonceto go stavate kako zastiten znak zname mora da ste ni braca:)
pa sega videte so kogo si imame najvise nie nzs
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
ako ne 75 80 posto crni se makedoncite naucno dokazano:)
|
||
![]() |
||
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
![]() |
|
Koj e be so plavi ochinja ?
Abe ajde ... sto se lazete site ... crni ko katran se makedoncite u prosek 75 % ajd zdravo ne diskutiram vise |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
|
ами со плави очиња скоро сите сме е некој ако е несреќен па да му се сменат кави албанци па ја од Историја у оновно што учев па не би помислла тоа за Александар
![]() |
||
![]() |
||
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
![]() |
|
Abe dobro sea slepi ke se pravime ...
izlezi na ulica ke vidish sve plavi so plavi ochi, djoa Svedjani setaat tuka ...jas ne mozam da diskutiram so covek sto nejke da prizane notorni fakti... ajd zdravo |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
Jas sum bel so sini oci a za tebe neznam vidi se u ogledalo pa kazi koj kogo ebel
![]() ![]() ![]() ![]() Ne sum ti ja kriv ako ti gi dupele pretcite i si ispadnal afro avstralijanec so indiski koren toa moze e nasledno sigurno si i ti takov
![]() ![]() Inace Makedoncite edinstveno si gi zadrzale korenite i pokraj bezbrojnite naseluvanja na drugi narodi.Poglednete go folklorot,pesnite,znaminjata,govorot i pismoto.E da ne zaboravam i vinoto ono e najgolemiot svedok za makedonskiot nepokor
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bojan81 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 531 |
![]() |
|
Нинџа, не ми ја умртвувај желбава да одговарам. Незнам дали некој турчин на некоја нива некоја женска легнал, појма немам да ти кажам јас досега такво нешто немам прочитано, дај да видам еден пример па ќе почнам да верувам, со улични коментари не можеш да зборуваш за историја. Него да се вратаиме на темава.
Разликата измеѓу македонците и грците е во тоа што, во Македонија никој не им седел под прозор да ги слуша на каков јазик зборуваат дома, никој не им забранувал нуту на турци, срби, власи, грци, роми, албанци итн да зборуваат на својот јази а некои народи дури и да учат на својот јазик. Разликата е што кај македонците можеби има мешање но разликата со Грција е 1:100. Јадните нови грченца што се населија во куќите на Македонците кои дојдо од Турција не знаеа ни грчки па сега денеска они милите викаат дека биле и елени и Македонци и грци. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |