![]() |
|
Минатата ноќ I |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 100> |
Автор | |
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сум била катастрофа... легнав во 18:30 божем да дремнам малку... дури сабајле во 6:15 ме разбуди радиото
![]() Изменето од влечка - 22.Ноември.2006 во 11:18 |
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Pravev mesecni izvestai do kasno, posle gledav televizija.
|
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Се нервирав зашто неможев да седнам на компјутер заради тоа што закачив некои вирус ама ептен тежок....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
kaj drugar,pa na kafe so drustvo i na forum na kraj
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
bev do kocani pa do skopje si dojdov kaj 19 casot i me videle drugarive o dkafana i taman se istegnav na krevet po nekoja sekunda razleva telefonot, ajde v kafana dojdi vikaat od tamu , pojdov naprajv edna skara i edno vino i direk doma na spavanje
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
bese vo sk i ne kaza?
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
се возев во автобус се враќав од хрватска со цела хорска багра ...и си поминавме лудо...цела вечер пеевме(се деревме), вицој фрчеа..и на крај малку спијавме(дуриии)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Пак се нервирав пошо таман најдов од кај да идам на интернет (пошо дома немав платено и ми го исклучија) снема интернет
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bev na pretstava,pa na kafe,pa na forum
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
dafina glasovik ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
ajs bev na trac kafe so drugarki pa go gledavme kaj mene FINALNA DESTINACIJA (site 3 dela) pa se zakaciv na FORUM.zabavno,skroz,neli?
|
|
VASA SOVRSENO LUDA DAFNI
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
na koledz, pa doma pred TV
|
|
![]() |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
lokav , gnetev - mnogu recito objasneto nadam se
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
sedev na mess, legnav da spijam ama nikako ne mozev da zaspijam, a
mnogu bev umorna pa pak dojdov na net i ko mi se prispa ja iskoristiv
prilikata da si legnam da spijam
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Бев на форум па вежбав математика.... Незнам што ми е, последно време само у 2 или после 2 си легнувам
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |