IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Врска со сиромашен дечко/девојка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Врска со сиромашен дечко/девојка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 23>
Автор
Порака Обратен редослед
eli< Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eli< Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Август.2007 во 11:48
nemaat vrska parite so ljubovta

Кон врв
nemo84 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Young Modern

Регистриран: 24.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 500
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nemo84 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 15:30
Јас мислам дека ние н би имале проблем со тоа-само сиромашнат личност ќе и биде непријатнотага
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 14:53

za mene ljubovta e najvazna v zivotot i ako sme i dvajcata dovolno abiciozni parite ke si dojdat sami po sebe

i nemora da znaci ako denes nekoj "ima" deka utre pak ke "ima"

Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 14:42
Ne sum gledal na toa nikogas, ne sum bil so mnogu siromasna nikogas, sum bil so bogata -ne mi se svigalo bas. Ama koj saka neka kaze, parite vlijaat na zivotot,brakot,karanicite po doma i t.n. Kako dojde vremeto mora da se gleda na toa (jas veke ne zasto veke imam partnerka-kakva takva arnami e )  ), se ubo sto vikaat ljubov, ama od ljubov ne se zivee,ako nema $ ima karanici sekoj den i nema ni ljubov togas ni nisto. Ne velam da se parite prioritetni no se del od toa sto treba da vnimavame,barem kolku za prosecen normalen zivot. A sekoj sto ke kaze deka ako ima ljubov parite ne se bitni, ne videl i ne znae zato taka zboruva. Ama utre od sto ke gleda deca...od ljubov?голема%20насмевка....ke ne moze da si ja stopli spalna da ima sex so partnerot a ne pa za drugo haaha
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Август.2007 во 11:03
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Iskreno me interesira dali bi mozele da bidete vo vrska so licnost sto e mnogu siromasna?
Znam deka mnogu kazuvaat  deka parite ne se bitni  ama mnogu me interesira dali bi izdrzale da bidete vo vrska so mnogu mnogu siromasna licnost?
dali mislete deka takvata vrska moze da funkcionira?

ve molam odgovorete iskreno

jas bi mozela da ziveam so nekoj koj navistina me saka i go sakam bez razlika na toa dali i kolku e siromasen.samo ne bi sakala toj da "kuka" poradi toa sto "nemame" tuku da bide zadovolen so toa sto go imame bez razlika kolku i da e.
p.s.za mene sreken e onoj koj e zadovolen so ona sto go ima.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 19:30
Toj sto e siromasen e nervoza i trauma za nea oti so sila se pravi budala, za nego oti e iskompleksirana budala i za nejzinite : - Kaj ja najde ovaa goltarska budala !
Кон врв
superbaby Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 05.Август.2007
Поени: 184
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај superbaby Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Август.2007 во 17:44
ne mozum jas so mnogu siromasen zatoa so premnogu gi sozalavum lugeto i ke mislam deka toa e eden vid sozaluvanje t.e. deka sum so nego zaradi toa sto go sozaluvam oti nema pari. Ne mora da bide bogat barem da ima pari za normalen zivot... 
Кон врв
SABINA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SABINA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 18:06

Tonguedosega ne sum bila so mnogu siromasen vo vrska no ako e vistinska ljubov zosto da ne

vo ljubovta ne igraat uloga parite znaci SAMO LJUBOVTA normalno ako go sakas
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
Кон врв
Bitter Beauty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Мај.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bitter Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 17:43
Au da mnogu e vazno,pa koj ke me casti posle pijacki ako e siromasen,posle ke treba jas nego da go castam,koj ke me vraka doma...ahahahahaha koi gluposti...apsolutno ne mi e vazno dali e siromasen ili bogat,se dodeka e fin i me pocituva,tuka ne spaga izgledot,da ne se lazeme ama...mora da lici na covek...ama pari apsolutno nisto ne mi znacat...
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 01:36
Originally posted by tuturutka tuturutka напиша:

[QUOTE=black-eyes]ZIVOTOT E TRKALO DENES SI GORE UTRE DOLU..........

Ovaa poraka neka ti kaze se . . . Moze i od dolu da se kacis . . . Vistina e tesko , no . . .Smile Smile Smile
STRUGA
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 01:33
cel zivot go znam.....ama pak ne mi e ok koga sum dolu...Tongue
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 01:31
Originally posted by black-eyes black-eyes напиша:

ZIVOTOT E TRKALO DENES SI GORE UTRE DOLU..........

Taka e samo sto nekoi ne go znaat toaThumbs%20Up
STRUGA
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2007 во 01:43
ZIVOTOT E TRKALO DENES SI GORE UTRE DOLU..........
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2007 во 00:38

Retko koj dava takva plata sto ti trae cela godina za SE' da si platis sam.

Just love
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.