![]() |
|
Врска со сиромашен дечко/девојка? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 23> |
Автор | |
eli< ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemaat vrska parite so ljubovta
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Јас мислам дека ние н би имале проблем со тоа-само сиромашнат личност ќе и биде непријатно
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
za mene ljubovta e najvazna v zivotot i ako sme i dvajcata dovolno abiciozni parite ke si dojdat sami po sebe i nemora da znaci ako denes nekoj "ima" deka utre pak ke "ima" |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Ne sum gledal na toa nikogas, ne sum bil so mnogu siromasna nikogas, sum bil so bogata -ne mi se svigalo bas. Ama koj saka neka kaze, parite vlijaat na zivotot,brakot,karanicite po doma i t.n. Kako dojde vremeto mora da se gleda na toa (jas veke ne zasto veke imam partnerka-kakva takva arnami e
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
jas bi mozela da ziveam so nekoj koj navistina me saka i go sakam bez razlika na toa dali i kolku e siromasen.samo ne bi sakala toj da "kuka" poradi toa sto "nemame" tuku da bide zadovolen so toa sto go imame bez razlika kolku i da e.
p.s.za mene sreken e onoj koj e zadovolen so ona sto go ima.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Toj sto e siromasen e nervoza i trauma za nea oti so sila se pravi budala, za nego oti e iskompleksirana budala i za nejzinite : - Kaj ja najde ovaa goltarska budala !
|
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
ne mozum jas so mnogu siromasen zatoa so premnogu gi sozalavum lugeto i ke mislam deka toa e eden vid sozaluvanje t.e. deka sum so nego zaradi toa sto go sozaluvam oti nema pari. Ne mora da bide bogat barem da ima pari za normalen zivot...
|
|
![]() |
|
SABINA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
![]() |
|
Bitter Beauty ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Au da mnogu e vazno,pa koj ke me casti posle pijacki ako e siromasen,posle ke treba jas nego da go castam,koj ke me vraka doma...ahahahahaha koi gluposti...apsolutno ne mi e vazno dali e siromasen ili bogat,se dodeka e fin i me pocituva,tuka ne spaga izgledot,da ne se lazeme ama...mora da lici na covek...ama pari apsolutno nisto ne mi znacat...
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Ovaa poraka neka ti kaze se . . . Moze i od dolu da se kacis . . . Vistina e tesko , no . . .
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
cel zivot go znam.....ama pak ne mi e ok koga sum dolu...
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Taka e samo sto nekoi ne go znaat toa
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
ZIVOTOT E TRKALO DENES SI GORE UTRE DOLU..........
|
|
![]() |
|
sandrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Retko koj dava takva plata sto ti trae cela godina za SE' da si platis sam. |
|
Just love
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |