IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Дали се инаетите и за што најчесто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали се инаетите и за што најчесто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12131415>
Автор
Порака
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2010 во 17:33
За женски...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2010 во 23:47
За човекови права...
Кон врв
Ѕвончица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ice Cold.

Регистриран: 07.Август.2010
Поени: 448
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ѕвончица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2010 во 14:06
Да се инаетам. За правда, за ништо друго!
Кон врв
ANTEROS Кликни и види ги опциите
Група
Група

Seeker

Регистриран: 06.Септември.2010
Поени: 77
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANTEROS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2010 во 00:28
Јас сум од типот на луѓе кои сакаат да доминираат, ама не во смисол да се изживувам врз другите, туку ако некој кој ми е близок прави постапки кои не ми се допаѓаат а за кои знам дека се погрешни, сакам да ме послуша и да постапи како што викам, зашто мислам дека за некои работи знам подобро од некој кој не ги искусил, и ме фаќа инает кога не ме слушаат.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2010 во 18:32
da se inaetam,koga sum vo pravo,a ne mozesh da dokazesh.
Кон врв
op12eh Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2011
Поени: 242
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај op12eh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2011 во 17:24
ja sum inaet golem
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13975
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2011 во 17:43
da se inaetamkoga definitivno sum vo pravo., no zhalosno e koga toj otsprotiva nema ni gram samopochit., niti dostoinstvo., inaetot go sveduva ., ka kazhuvanje i beganje., frustrirani lichnosti i shto mislat feka se vo pravo i koga ne se vo pravoплазење
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2011 во 12:22

Kako neznam, eve na primer koga treba da se izmijat sadovite - jas i pomladata generacija terame inat
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2011 во 12:32
neznam dali   e inaetзбунетост....ama ako sum sigurna deka sum  u pravo..... u pravo sum ....i tochka..kraj na muabetot....
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2011 во 12:35
ako sum vo pravo..nema trte mrteголема%20насмевка
vivi
Кон врв
pajser Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
kloshar

Регистриран: 04.Март.2011
Локација: Lao People's Dem. Rep.
Поени: 13975
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pajser Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2011 во 22:58
 ama nie postarata generacija ke kupima perilka na sadovi., големо%20гушкањеi tochka kraj na muabetotголемо%20гушкањеnema tuka trte mrteголемо%20гушкањенамигнување
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
Кон врв
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јуни.2011 во 23:53
nema nema големо%20гушкање
vivi
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2012 во 22:45
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Dali znaete cesto da kazete: "E pa ke bide po moe i gotovo!"
Go smetate li inaetot kako doblest ili kako maana? Vi pomognalo li inatenjeto nekogas vo zivotot ili vi nastetilo? Za sto najmnogu ste se inaetele?
Eve jas po priroda sum si dosta inaetliva,vo razni situacii znam da si go isteram svoeto ama samo ako imam dobar motiv za toa i ako sum 100% sigurna deka sum vo pravo! E sega ..100% sigurnost ...

E STVAR NA DOGOVOR ILI MNOZINSTVO
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
FosterThePeople Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2011
Локација: Macedonia
Поени: 1147
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FosterThePeople Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2012 во 23:12
Иако не обожавам да зборувам за себе сепак ке кажам.Jaс се инаетам и ме исполнува да се инатеам само ако сум сигурен во нешто,и најчесто јас сум во право,секогаш после тоа следува зафрканција на сметка на моето инаетење!
П.С се согласувам со тебе ANTEROS

Изменето од FosterThePeople - 13.Февруари.2012 во 23:13
I just wanna feel real love.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 12131415>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,171 секунди.