![]() |
|
Дали се инаетите и за што најчесто? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131415> |
Автор | |
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
За женски...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
За човекови права...
![]() |
|
![]() |
|
Ѕвончица ![]() Сениор ![]() ![]() Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Да се инаетам. За правда, за ништо друго!
|
|
![]() |
|
ANTEROS ![]() Група ![]() Seeker Регистриран: 06.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Јас сум од типот на луѓе кои сакаат да доминираат, ама не во смисол да се изживувам врз другите, туку ако некој кој ми е близок прави постапки кои не ми се допаѓаат а за кои знам дека се погрешни, сакам да ме послуша и да постапи како што викам, зашто мислам дека за некои работи знам подобро од некој кој не ги искусил, и ме фаќа инает кога не ме слушаат.
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da se inaetam,koga sum vo pravo,a ne mozesh da dokazesh.
|
|
![]() |
|
op12eh ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 242 |
ja sum inaet golem
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13975 |
da se inaetamkoga definitivno sum vo pravo., no zhalosno e koga toj otsprotiva nema ni gram samopochit., niti dostoinstvo., inaetot go sveduva ., ka kazhuvanje i beganje., frustrirani lichnosti i shto mislat feka se vo pravo i koga ne se vo pravo
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Kako neznam, eve na primer koga treba da se izmijat sadovite ![]() ![]() ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
neznam dali e inaet
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ako sum vo pravo..nema trte mrte
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13975 |
ama nie postarata generacija ke kupima perilka na sadovi.,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
nema nema
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Иако не обожавам да зборувам за себе сепак ке кажам.Jaс се инаетам и ме исполнува да се инатеам само ако сум сигурен во нешто,и најчесто јас сум во право,секогаш после тоа следува зафрканција на сметка на моето инаетење!
![]() П.С се согласувам со тебе ANTEROS Изменето од FosterThePeople - 13.Февруари.2012 во 23:13 |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |