IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - што се случува со фото идивиди?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што се случува со фото идивиди?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 20>
Автор
Порака Обратен редослед
сашо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 538
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 15:17
igor.pandurski - ne razbiram sto sakas da kazes ?

ne mislam/rekov deka beshe ti vo hajkata, Angel. Naprotiv. I mislam deka tvojot pridones ovde i na sajtot se mnogu znacajni i konstruktivni. Jas se obidov na sajtot so meseci "da deluvam", ama samo zatoa sto bev pomalku hrabar/iskren (dobro, i bezobrazen) ne pominav kako Aneta M... ama definitivno ne najdov mesto da bidam otvoren i nelicmeren pred sebe...
b good

Изменето од сашо - 17.Февруари.2008 во 16:26
Кон врв
wilena Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Ноември.2007
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај wilena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 15:16
Не знам кој ветар ме навеа на форумов, ама мислам дека беше некој јужен антисапат.
Морам да признаам дека пишуванкиве супер одат со супа од кнедли од завчера.
А мојот монитор има чуден симптом. Се појавуваат пубертетски мозолчиња и никако докрај да го истискам гнојот!?

Ќе кажете Милена, редно е да излезеш од пубертет, имаш скоро 19 години. А јас ќе ви кажам дека премногу личите на мајка ми. Знаете дека кај поединци детството има силна гравитациона сила? Замислете, некои луѓе не успеале да го завршат пубертетското образование и се вратиле назад. Како банџи џамп. А на некои им се скинало јажето и заглавиле во пубертетската бездна. Им врват годините, а они продолжуваат да се дават во незрели мисли.
Го читав ова некаде, на википедија ми се чини.

Некоја , некој , некоја , некое   можеби ќе ме разбере што сакав да кажам.

П.с. А да се оценуваат коментари? На секоја фотка - коментари, а на секој коментар - оцени. И фотографиите би се рангирале според најдобри коментари. Too artificial?

П.с.с. И јас сакам да си се пофалам кај имам галерии... бе!

http://wilena.deviantart.com/
http://nmp.com.mk/galerii/vilenska/vilenska.html
http://chkrap.com/images/milena_stanishlevik/galerija_let_there_%20be_black_light/milena_stanishlevik_let_there_be_black_&_light.html

И многу си се радувам на нив. Затоа што не можам да видам колку многу прегледи имам, а колку малку коментари.

Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 13:58
Originally posted by bano bano напиша:

za kec nevredi da se dava komentar....go ponavjash odma...nema muabeti :))) slicno i za pet(spored mene)...ti se sviga zatoa si stavil 5...ako e labava petkata kazuvash zosto...komentar stavam samo na 4-ki...:)....a treba da se ukine boduvanjeto...glupost ziva...se tepaat za bodovi...samo komentari....postena rabota

da taka bi bilo najubavo... samo komentrai, bez bodovi...
Кон врв
aboskovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2005
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aboskovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 13:45
Originally posted by сашо сашо напиша:

se razvodni i raskravi temava ... no, sto e, tuka e
angel, mislam deka imas poenta. ljudska. em pragmaticna.
ama jas mislam deka ako se stanuva popameten so ucenje-jas stanav popameten. pak ke recam, jas za ova zboram od poslednata hajka na veshterki (aneta. m. & friends). ama nikogas taka otvoreno i nikogas do sea nemalo poddrshka, odnosno luge sto mislat isto/slicno. Jas nauciv nesto za komunava. nesto vazno. ne znam za drugite.
blagodaram

Sasho, ne me sfakjaj pogresno, se obiduvam da ja gledam prakticnata strana. Ne sum bil nikogas vo "lov na vesterki", nitu pak del od nekoja inkvizicija ili pak od orvelovska hajka ("se znae kako treba da se komentira., ima normi na odnesuvanje", drn, drn, drn...).
Mene nitu Aneta mi smetase, nitu Fotografka, nitu pak ti.

Poentata mi e: nisto ne pravis so diskusija, odi na sajtot i tamu deluvaj.
Кон врв
igor.pandurski Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: United States
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igor.pandurski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 13:33
Originally posted by сашо сашо напиша:

... Jas nauciv nesto za komunava. nesto vazno. ne znam za drugite.
blagodaram

Amin! голема%20насмевка
In heaven, an angel is nobody in particular.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 13:31
se razvodni i raskravi temava ... no, sto e, tuka e
angel, mislam deka imas poenta. ljudska. em pragmaticna.
ama jas mislam deka ako se stanuva popameten so ucenje-jas stanav popameten. pak ke recam, jas za ova zboram od poslednata hajka na veshterki (aneta. m. & friends). ama nikogas taka otvoreno i nikogas do sea nemalo poddrshka, odnosno luge sto mislat isto/slicno. Jas nauciv nesto za komunava. nesto vazno. ne znam za drugite.
blagodaram

Кон врв
aboskovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2005
Поени: 336
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aboskovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 13:19
I....?
Koj e sega popameten otkolku sto beshe pred diskusijata?
Koj pobedi?

A, zamislete samo sto kje beshe, namesto vo prepiski, da ja vlozhevte energijata vo izlozhuvanje i komentiranje na foto sajtot.

Кон врв
bano Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bano Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 13:09
za kec nevredi da se dava komentar....go ponavjash odma...nema muabeti :))) slicno i za pet(spored mene)...ti se sviga zatoa si stavil 5...ako e labava petkata kazuvash zosto...komentar stavam samo na 4-ki...:)....a treba da se ukine boduvanjeto...glupost ziva...se tepaat za bodovi...samo komentari....postena rabota
pffff
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 22:42
Mene ic ne mi e bitno, dali 5ka ili kec... vazen mi e komentarot... ako davas 5 kazi sto tocno vredi tolku na slika za taa ocenka... a ne samo super, ubavo, odlicno, fenomenalno... pa sto e super, objektot, boite, svetloto, prerabotkata? no obratno isto go ocekuvam toa, ako stavas kec, kazimi zosto taa fotogtafija vredi kolku malce... matna e ? svetloto ne e dobro? prerabotkata, ili pak sum ja utnala rabotata i slikano e od gresen agol... od takvi raboti mozam da naucam, a ne od , odlicno,fenomenalno itn. ... no zatoa jas i podolgo vreme ne staviv pojse slika... 2-3 pati se prasuvav zosto nema komentar? stavi kec, ama daj komentar, jas ni stavam slika da dobiet koj znae kolku bodoovi, stavam slika za da imam i drugi mislenja, za da naucam, za da mozam narednata prilika da go iskoristam toa sto go kazale .... no ne vredi da se nerviram... gledam sliki koi se matni, svetloto na gresno mesto, nikakov agol... i pak ima 5ki... aj misla na ovaa tema nema kraj...
Кон врв
sasebt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Октомври.2007
Поени: 311
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sasebt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 22:35
ili da ispie edno kilo voda
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
Кон врв
igor.pandurski Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: United States
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај igor.pandurski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 22:24

Имам една идеја.... за секоја 5-ка шо ќе се добие тој шо ја добил д а плати 50 денари... некои личности мислам дека би ги банкротирал..голема%20насмевка

....само да се угоде ! голема%20насмевка
In heaven, an angel is nobody in particular.
Кон врв
sasebt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Октомври.2007
Поени: 311
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sasebt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 22:12
hmmm interesna diskusija ....

a sho bidva ako sajtot bese, za sekoj komentar so ke go dajs, za da stani javen, da mora i ti da mu komentiras na toj so ti komentiral? jas mislam taka ke se rasturime vo komentari davanje,.

голема%20насмевка
големо%20гушкање
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
Кон врв
coolio Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Февруари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај coolio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 19:19
Originally posted by Mire Mire напиша:

Mitat,
ti najde da zboruvas za nati go daj mi go i deka ludjeto bile kukavici????

Pa uste ja pamtam tvojata reakcija na eden od prvite komentari sto ti gi dadov?
Sto se ne mi iznaredi, da sum ti se javel koga ce napravam takva fotografija, ili obrabotka i sl!!!

Posle pak izleze deka bilo bitno koj sum, i taka si mi pisal bidejci ne si znael deka sme se zapoznale 2-3 dena prethodno vo MS, ili what ever!

Kako li e toa pak bitno ti se molam?
Kakva vrska ima toa dali sme se poznavale i koj sum, so moeto pravo da komentiram javno objavena fotografija?

BTW, gledam sto pravis so fotografijata, i mi se dopadjaat se povece tvoite fotografii ... da si ziv i zdrav i dobro svetlo da te prati ...ama komentar uste ednas ...JOK!

Elem, sto mi bese muabetot...
resi se sto bi sakal od ludjeto ... kukavicki komentari koi ce ti odat niz dlaka, ili da gi brkas od sopstvenoto portfolio posle prviot komentar sto ne ti se dopadja.

Mire

Setoa toa sto go napisav ne bese za tebe, nitu pak nekade te spomnav tebe ,kako i da e lugeto ucat od svoite greski ,i ja nauciv nesto vo vrska so komunikacijata , pa nauci i ti nesto poveke ,stilot na koj ti komentiras e premnogu nefleksibilen ,poveke deluva na kritika od kolku na komentar, prifakam komentari ,prifakam i kritiki , no ponekogas komentarite se komentari a kritikite kritiki da ne im gi mesame mestata.
(sepak jas odamna ja nauciv taa lekcija )

Toa sto se desi se desi, ti kazav i porano izvini , no eve pak izvini ,ova go kazav i togas i sega od respekt kon postari ,takva edukacija imam no sepak za sve ima limiti i granici koi ponekogas gi preceokruvame, jas ne znam ni dali zgresiv nitu pak dali ti zgresi , jas se izviniv a ti ?
( sepak ne sum jas edinstveniot sto sme dosle do takva situacija i samiot znaes ako bev samo jas ,ke si recese TI SI KRIV ,no ti go povtoruvas istoto kon poveketo ,a ne samo kon mene )

Mene i predhono i sega mi se dopagaat tvoite fotografii nemam nisto protiv toa nitu pak nekogas sum imal ,ne mozam da boduvam na tvoite fotografii zaradi tvojot karakter, tuku boduvam zaradi tvoite fotografii .. a ne sum prokomentiral niedna tvoja fotografija od togas .

ne e bitno toa pomina ..

Uste ednas zborot mi bese za boduvanjeto i za poveketo sto ne go spodeluvaat toa sto go znaat ,a sakaat da im kazes sve sto znaes.

Rabotava doaga do toa deka NA PRODAVACOT NA JABOLKI SAKAS DA MU PRODADES JABOLKI , dzemo bilbil epten k*rnaz :) ,epa ako ste k*rnazi normalno deka i nekoj ke bide sprema vas.

Boduvanjeto e kukavicki ,sekogas ke bide bez razlika ,nekoi luge se kukavici vnatre vo sebe i nema potreba i od nadvor da gi gledame kako kukaat za 5 boda , i radi tie kukavici poveketo od sajtov ke gi snema nekoj den i mene ,da naucmie da bideme isti za site vreme e za promeni ,eve ja pocnav od sebe ,mozete i vie , da ne ucime samo od nasite greski tuku i od tugite ima edna pogovorka vika  ,, poveke granki edna po edna mozes da gi skrsis ama vo kup ne im mozes nisto  ,,

aj da ne preteram se izvinuvam uste ednas ako na nekoj mu zgresiv

pozdrav

Изменето од coolio - 17.Февруари.2008 во 21:52
Sega znam deka nisto ne znam (sokrat)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај сашо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 15:22
Originally posted by Sanja84 Sanja84 напиша:

Eh stanuva se pointeresno среќа Na najgolemite egoisti im e najzesko od ognot намигнување

Vo vrska so situacijava mozam da kazam samo eden citat :
"Bidi promenata koja sakas da ja vidis vo svetot" намигнување - vo sprotivno, sekoj muabet pagja vo voda.

??????????????????????
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.