![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13951396139713981399 1869> |
Автор | |||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
gravcheto e gotovo, kazav jas vo petok gravhe se prai ![]() ![]() ...aman curo slatka, ke rasipesh ti stomak od toa gravche, ke ti se nadue sve ako ne si pazish...
![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
...e ne gravche ke prai ona... [/QUOTE]
![]() ![]() gravcheto e gotovo, kazav jas vo petok gravhe se prai ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
||
jas vecherva ke si posedam doma, ne mi se sheta na dozd. ama utre i da vrnee i da vee odam na PARKETIIIIIII ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
||
...e ne gravche ke prai ona...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
немам поим! Ме фати мрза нешто, ама има време уште може ќе се предомислам
![]() |
|||
![]() |
|||
||
aaaa taka veke moze ![]() ![]() ![]() ![]() ke izleguvash posle? |
|||
![]() |
|||
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
||
нееееее! Тогаш имам повеќе време за пред компјутер, инаку постојано мислам на тебе ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ccccc samo togash ti teknuva na mene ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
тоа дека врне деновиве ![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
аааа бејте бе,... забораив херпес имам,... бегајте ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
dear
![]() ![]() ![]() ![]() neshto poredoven stana ti ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
паров
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
ете ме и мене
![]() дарлинг ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13951396139713981399 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |