![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 137138139140141 240> |
Автор | |
sexy bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sexy bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
sinot go prasuva tatkoto, "tato tato sto e toa peder?" tatkoto: "sine , koga bev vo zatvor so cimerot se dogovorivme da frlame paricka koj kogo da ebe, petka jas nego glava toj mene.celo vreme se pagase glava i toj me ebese, i ednas koga se padna petka ne mi dade da go e*am
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Да го знам овај
![]() ![]() |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
![]() |
|
go prasal sinot tatkoto: sto e potencijalno a sto realno? tatkoto:" sine odi kaj majkati prasaj ja dali bi spiela so dzordz kluni za milion dolari, posle odi kaj sestrati i prasaj ja dali bi spiela so bred pit za milion evra i ke svatis sto e potencijalno a sto realno".otislo deteto ja prasuva majkata,taa mu rekla sekako da, sestrata odgovorila:"takva sansa ne se propusta". posle nekoj den sinot odi kaj tatkoto i mu vika: "tato svativ. nie potencijalno sme milioneri a realno ziveeme so 2 k*rvi"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Му вика мајката на синот влав,учи сине ако добиеш 5-ка на писмената татко ти ке те носи во слаткара да ги гледаш децата како јадат hahahha zora me iznasmea ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZoraNaSlobodata ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Како влав нуди кикира?
-Земете си ПО ЕДНА. Власи примиле гости и по 5 саати им викаат,да не сакате да се освежите нешто?И овие вратиле со да. А влавот изреагирал,Женооо отвори прозорците,воздух да влезе малце. Работел влав на куќа и како што работел се лизнал и се фатил за олукот и се држи и сега веќе кога чувстува дека ќе падни почнува да се дери,ЖЕНОООООООООООО НЕ ПРАЈ РУЧЕК ЌЕ ЈАДАМ НА БОЛНИЦА. Како настанала жицата... Му фрлиле паричка на двајца власи.. и овие ја фатиле двајцата и почнале да ја тргаат секој накајнего Што пишува на вратата од влашка куќа? Примаме гости секој ден освен денес Како настанал Големиот кањон во Америка? Изгубил Влав 5 денари и копал, копал..... Во некоја влашка фамилија умрел дедото и се мислеле како да ги известат роднините во странство. Решиле да испратат телеграма, но бидејќи се плаќало по збор им се видело многу скапо и испратиле само едно УМРЕ По некое време стигнала телеграма со одговор УФФ Се враќа еден ден Влав од работа целиот нервозен, пцуе и вика наоколу. Жената го прашува: “Што ти е бе мажу, што си толку нервозен?„ - “Абе остај, само што разбрав дека автобускиот билет поефтинел за 10 денари„ “Е што е толку лошо тоа?„ - “Па сега помалку ќе заштедувам со тоа што не се возам со автобус„ Му вика мајката на синот влав,учи сине ако добиеш 5-ка на писмената татко ти ке те носи во слаткара да ги гледаш децата како јадат |
|
|
|
![]() |
|
Хахахахаха |
|
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
mrzla.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() Неспособен Жената се кара со мажот,бидејќи не завршил некоја обврска -Ти си неспособен,и мајка ти е неспособна,целото твое семејство е неспособно. Кога би се одржувал натпревар за нај неспособен човек на светов ти би бил второ место -А зошто второто а не првото ![]() Бидејќи си неспособен ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
се шетала Црвенкапа низ шумата
и го сретнала Пинокио
Го грабнала....
и му седнала на лице
" Лажи, Пинокио...лажи!!!"
(кома ми е вицов, жими се')
![]() |
|
![]() |
|
HI)H( ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 258 |
Рамче само што се родил, мајка му и татко му го ставиле во кутија.
Дедо му ја гледа кутијата ја отвара и вика:
-Леле рацче во котија ода адидас патики,А рамче рекол:ОООООО дедо со правиш ти Изменето од kejt-d-grejt - 27.Јануари.2009 во 19:03 |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
-Тато тато, ми се мочка!
-Епа добро де, ај ќе те однесам на мочкање. -Нејќам ти да ме носиш! -Добро, да ја викнам мајка ти? -Не, нејќам ни мама да ме носи. -Па добро, дедо ти да го викнам? -Не бе нејќам ни дедо. -Па добро да му се сневиди кој сакаш да те носи на мочкање? -Викни ја баба. -Зошто? -И се тресат рацете |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Излегува младиот доктор од операционата сала сеуште со ракавиците на него...му приоѓа примариусот и го прашува:
-Колега, како пројде операцијата? -Операција!? Па нели обдукција беше? |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 137138139140141 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |