IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 137138139140141 240>
Автор
Порака Обратен редослед
sexy bitch Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 1188
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexy bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:41
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Да го знам овај комеди е

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexy bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:41
sinot go prasuva tatkoto, "tato tato sto e toa peder?" tatkoto: "sine , koga bev vo zatvor so cimerot se dogovorivme da frlame paricka koj kogo da ebe, petka jas nego glava toj mene.celo vreme se pagase glava i toj me ebese, i ednas koga se padna petka ne mi dade da go e*am e toa e sine peder"
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:30
Да го знам овај комеди е
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexy bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:26
go prasal sinot tatkoto: sto e potencijalno a sto realno? tatkoto:" sine odi kaj majkati prasaj ja dali bi spiela so dzordz kluni za milion dolari, posle odi kaj sestrati i prasaj ja dali bi spiela so bred pit za milion evra i ke svatis sto e potencijalno a sto realno".otislo deteto ja prasuva majkata,taa mu rekla sekako da, sestrata odgovorila:"takva sansa ne se propusta". posle nekoj den sinot odi kaj tatkoto i mu vika: "tato svativ. nie potencijalno sme milioneri a realno ziveeme so 2 k*rvi"

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexy bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:24

Му вика мајката на синот влав,учи сине ако добиеш 5-ка на писмената татко ти ке те носи во слаткара да ги гледаш децата како јадат

hahahha zora me iznasmea   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexy bitch Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2009 во 15:23
Originally posted by renatax renatax напиша:

Doagja mazot nervozen doma i i vika na zenata:lele zeno me e.. Juventus za edna utnav vidi go livchevo...ona mu vika eeee mene Milan me e.. ama ne mi dade livche

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2009 во 22:59
Како влав нуди кикира?

-Земете си ПО ЕДНА.

Власи примиле гости и по 5 саати им викаат,да не сакате да се освежите нешто?И овие вратиле со да.
А влавот изреагирал,Женооо отвори прозорците,воздух да влезе малце.

Работел влав на куќа и како што работел се лизнал и се фатил за олукот и се држи и сега веќе кога чувстува дека ќе падни почнува да се дери,ЖЕНОООООООООООО НЕ ПРАЈ РУЧЕК ЌЕ ЈАДАМ НА БОЛНИЦА.

Како настанала жицата...
Му фрлиле паричка на двајца власи.. и овие ја фатиле двајцата и почнале да ја тргаат секој накајнего

Што пишува на вратата од влашка куќа?

Примаме гости секој ден освен денес

Како настанал Големиот кањон во Америка?

Изгубил Влав 5 денари и копал, копал.....

Во некоја влашка фамилија умрел дедото и се мислеле како да ги известат роднините во странство. Решиле да испратат телеграма, но бидејќи се плаќало по збор им се видело многу скапо и испратиле само едно УМРЕ
По некое време стигнала телеграма со одговор УФФ

Се враќа еден ден Влав од работа целиот нервозен, пцуе и вика наоколу. Жената го прашува:
“Што ти е бе мажу, што си толку нервозен?„
- “Абе остај, само што разбрав дека автобускиот билет поефтинел за 10 денари„
“Е што е толку лошо тоа?„
- “Па сега помалку ќе заштедувам со тоа што не се возам со автобус„

Му вика мајката на синот влав,учи сине ако добиеш 5-ка на писмената татко ти ке те носи во слаткара да ги гледаш децата како јадат

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 20:06
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

се шетала Црвенкапа низ шумата
и го сретнала Пинокио

Го грабнала....

и му седнала на лице

" Лажи, Пинокио...лажи!!!"

(кома ми е вицов, жими се')

смеење

Хахахахаха
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 19:28
mrzla.....газење%20од%20смеење se gazam od smeenje газење%20од%20смеење
lele.....koma
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 19:23
кејт

Неспособен
Жената се кара со мажот,бидејќи не завршил некоја обврска
-Ти си неспособен,и мајка ти е неспособна,целото твое семејство е неспособно.
Кога би се одржувал натпревар за нај неспособен човек на светов ти би бил второ место
-А зошто второто а не првото
Бидејќи си неспособен

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 19:06
се шетала Црвенкапа низ шумата
и го сретнала Пинокио
Го грабнала....
и му седнала на лице
" Лажи, Пинокио...лажи!!!"

(кома ми е вицов, жими се')
смеење
Кон врв
HI)H( Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HI)H( Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 12:43
Рамче само што се родил, мајка му и татко му го ставиле во кутија.
Дедо му ја гледа кутијата ја отвара и вика:
-Леле рацче во котија ода адидас патики,А рамче рекол:ОООООО дедо со правиш ти

Изменето од kejt-d-grejt - 27.Јануари.2009 во 19:03
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 12:33
-Тато тато, ми се мочка!
-Епа добро де, ај ќе те однесам на мочкање.
-Нејќам ти да ме носиш!
-Добро, да ја викнам мајка ти?
-Не, нејќам ни мама да ме носи.
-Па добро, дедо ти да го викнам?
-Не бе нејќам ни дедо.
-Па добро да му се сневиди кој сакаш да те носи на мочкање?
-Викни ја баба.
-Зошто?
-И се тресат рацете
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јануари.2009 во 12:28
Излегува младиот доктор од операционата сала сеуште со ракавиците на него...му приоѓа примариусот и го прашува:

-Колега, како пројде операцијата?
-Операција!? Па нели обдукција беше?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 137138139140141 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,750 секунди.