![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 137138139140141 426> |
Автор | |
pukanka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo momentov sakam da ima do mene nekoj sexy crnec za da me izmasira, onaka dobro i celosno da me opusti!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
uuuuuuu........sto sme skromni
![]() |
|
![]() |
|
pukanka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Neli???? Aj kazi najiskreno, ti ne bi posakala vo momentov vakvo nesto?Da te grabne, da te istiska, istiska i posle malku aroma therapy......uhhhhh
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
dosta,ke pocanm gluposti da praam po doma....
![]() normalno deka bi sakala...
|
|
![]() |
|
Sto ke ti e decko, sto ke ti e butur, daj da te zemam jas so mene i da te nosam na masaza...Sto vikas???
![]() |
|
![]() |
|
kade? ma ja ne ni baram decko,samo drustvo im pravam na plavusa i girl... ne mozev da im recam ne,bas se fini....
|
|
![]() |
|
Jas znam deka site ste fini ama vasite krugovi na druzba se poprilicno zatvoreni i jas nekako ne mozam da se uklopam nikako |
|
![]() |
|
au,ne..... jas sum mnogu otvorena i raspolozena za muabet vo sekoe vreme,na sekoja tema...i so site...epa moze i oficijalno da se zapoznaeme-jas sum kalina...
|
|
![]() |
|
Epa milo mi e sto go slusam ova....i milo mi e sto oficijalno ke se upoznaeme!!!!
Jas sum Mila alijas pukanka...
|
|
![]() |
|
a kolku godini....kade zivees....nesto interesno za sebe da se pofalis... mene mi e uste pomilo |
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
a mene mozit da mi e milo???
![]() ![]() ![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Сакам сега така да ја изгушкам бејби да ја доведам до ситуација да кашла и да не може воздух да зема.. ете тоа сакам
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
јас сакам да ми го оправат телефонот
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ииииииииии уште не ти е оправен?:?????
боси мила ![]() факам врски ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 137138139140141 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |