![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 135136137138139 346> |
Автор | |||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
сдтк.......само ти прибери се дома
![]() ![]() ![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
Ne veruvav vo ljubov,
posle ljubov mislev nema logika srce pak da zasaka samo luda navika vecno ke gi uriva mojte sni se dur ne se pojavi TI ![]() ![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
сдтк... ова ти е третиот пат како ми го правиш истото...
![]() |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
Сдк.....ако продолжиш така,ништо нема да остане од нас
![]() |
|||
![]() |
|||
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
||
Изменето од kejt-d-grejt - 05.Јуни.2009 во 09:29 |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
sunshine_baby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
||
Ne znam tebe kaj ti e sonceto,ti so Mila zboruvas!!!
Mi nedostigas budalce,idaj pobrzo! ![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
немоj да бидеш тажна...не ти оди. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
не сум веќе ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
сдтк- Иди сам бре, мене ме мрзи
![]() |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
сдтк.......не ке беше лошо да поминеш на бензиска да ставиш гориво
![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
||
znam deka zasluzuvam podobro i deka ne si za mene...
zasto togas ne si odis od mislive..? ili cekas da ja naucam lekcijata??ja nauciv, ne se grizi... niz solzi i taga i gnev vo edno..no nauciv. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 135136137138139 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |