![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 134135136137138 339> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дер из онли ван ... Луис Суарез
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк после темата за поплавите во Србија , ќе ми биде интересно реакцијата на Лина за поплавите во Бугарија !
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Ми изгореа ушиве
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... добро утро ![]() прв ден од распустот, поштено се изнаспавме денеска и мислам дека цел ден нема да се расонам ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Сдк...Ќе се воздржам од рчки и закачки,а веќе ми надојдоа идеи.
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сдк,ај утре здравје да видиме.
Не губам надеж:)
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
кога иде ... навистина баш иде се
![]() |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
СДК...Орка ми ја украл пушката
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13976 |
бришев во макробиотика...што дупли постови,што офтопици,што
навреди,клевети,рчки ем закачки... жутите картони ги позајмив за
светсково,а нешто морав да направам,ептен сте ми забегале таму...
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ![]() ,,,SDK de,,,,,ova bibi mi pravi mobing,,, ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
BIBI_G_3 ![]() Модератор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
![]() Сдк ,ме насмеа... пак |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
![]() |
|
Сдк...Сигурно јас спаѓам во рчки и закачки.
![]() |
|
![]() |
|
А нели беше на негов концерт некни ? Као да те видов таму
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Како дошло ... на нет се прави као да е најјака п**ка ... а уствари ... е маде лево во реалност
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Kako preplashiv edna lichnost denes mmmmmm, slatko
![]() Nikogash nemalo da zatropa na istava vrata. Poubavo zdravje! |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 134135136137138 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |