![]() |
|
Индивидуи на изминатите 2 милениуми |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 132133134135136 217> |
Автор | |
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
po mene e krsteno
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...ЗА ИЗМИНАТИОВ ГИ ИМА МНОГУ...НО ЗА СЛЕДНИОВ...СИГУРНО ЌЕ БИДАМ ЈАС...ZAGOR...ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ЗНАЕНИ И НЕЗНАЕНИ ЈУНАЦИ ОД ФОРУМОВ..!!!!
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
W. BACK MAMMA ![]() |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
neverojaten covek...vnesuva del od sebe vo sekoja pesna, ima zvezda i odlicen vokal...za so kafeto vi ja preporacuvam negovata najnova "RADIO NOWHERE"
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
vo momentov pijam kafe, epten sto si go pogodiv...pa vi pravam ziveli na site
![]() imajte ubav den
![]() i poleka, poleka, da se vratime na individuite
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
najdobro kafe e Natenane - kafe ... Dobro utro na site ... prvo se pie natenane kafe ... i taka toa natenane ... natenane ... recept za natenane kafe: - prvo se srekavaat poveke od eden covek - da nema nikakvo brzanje - se zavzema pozicija komfor - se cukame so fildjanite za ziveli - i kafeto se pie natenane - moze i nekoja trach tema i na kraj sikter kafe !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dobredojde mamo.....Anakin, jas sum za kafe....ama jako...da se vratam vo normala posle "Senki"....ako e vozmozno
![]() ![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Anakine...mislev red ke vodish tuka.....nishto,moram da se vratam...
Za da ne mi bide neprijatno ushte poveke od ova eve,si kazav vo edna druga tema deka ja utnav rabotata so najavata za razdelba...
i ne kazuvam tuka nishto...osven... I'm back..
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
SIKTER KAFE
![]() Изменето од anakin - 03.Февруари.2009 во 00:31 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
tooooo kalinceeeee ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() najdobrite za mene-RED HOT CHILI PEPPERS!!! Изменето од KaLiNa - 05.Ноември.2007 во 12:35 |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
samo ve molam kazete mi dali gi gledate slikite? zatoa sto nekogas imam problem-samo jas si gi gledam slikite, a drugite mi vikaat deka nema nisto
![]() |
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ovie mi se vtori na listata-barem koga zborime za Balkanov nas
![]() izrasnata sum so muzikata na Ekv i nivnite biografii
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 132133134135136 217> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |