![]() |
|
Што ви се прави во моментов? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 131132133134135 300> |
Автор | ||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
оки чекам за советот ![]() |
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Cudni ste vie be luge . . . Navistina ne mi e jasno od koj ocekuvate da naprajt zurka za vas . . . pr. jas ''zurka'' si pravam sekoj den . . . Ke ti pisam dobar sovet na LP
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
|
ми се иде негде,на пр на некоја журка и да се расположам,зошто полудев веќе,досадно ми ееееееее
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Mi se apsi psihopati, maloumni, k*rvi i politicari
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Ми се пие кафе... Ама во кафич со некоја ДРУГАРКА
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
I mene kafe dobro bi mi doslo . . . Sega ke bide . . .
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
|
ми се пие кафе,таман сега ќе се видам со другарките и ќе си пијам кафе,супер
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ja si igram dzepen bilijard
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
decko, mnogu cuden tip si ti, da ne si so brkovi ? ![]() inace mene mi se plete ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Aj snegulce , snegulce . . . Kamo jas da imav malku slobodno vreme . . .
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
|
ми се оди некаде,било каде,само да сум во друштво да ми помине ова глупавово расположение,никаков ми е денов
![]() |
||
![]() |
||
|
Nastinat sum
![]() kaslam k'o tuberkulozen ![]() mi se vrti okolu glava ![]() Mi se pravi ona sto noke se pravi ![]() ![]() ama, nemaa ![]() |
||
![]() |
||
zmejko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
|
mi se jade sladolet
![]() ![]() ![]() |
||
OK, let's START NOW
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 131132133134135 300> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |