![]() |
|
Најодвратно јадење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 17> |
Автор | |
ThePPPTrooper ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Пача
![]() Изменето од ThePPPTrooper - 31.Јануари.2009 во 17:41 |
|
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
|
![]() |
|
Milaa ![]() Сениор ![]() ![]() unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Како бе даде не си пробала, а тврдиш дека не е вкусно???? Ако пробаш сиренце може ќе се предомислиш А уствари не ги сакаш сите работи кои мене ми се favorite.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
ZA DOBRA SVINA NEMA LOSA POMIJA HAHAHA
![]() I jas ne obozavam Cveklo, Spanak ,Podvarok ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
зелка [:-&]
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
sweetpoison ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 434 |
jas sve si jadam samo vnatreshni organi ne
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
skembe corba
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Не постои такво за мене........ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
полжави
![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
leka
![]() |
|
![]() |
|
deranger ![]() Сениор ![]() ![]() Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
.
Изменето од deranger - 13.Февруари.2009 во 22:14 |
|
Simnat od visokite planini
|
|
![]() |
|
Wonderful_Life ![]() Сениор ![]() Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Skembe corba
![]() |
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
![]() |
|
ankii ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 25.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 30 |
варена зелка,боранија,пача,лигаво месо,црн дроб(и такви некои работи од животни)...не ми текнува друго..
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
auuuuu..znaci, kolku razlicni vkusovi imame...jas sum rekla deka vo zivotot dobro kje zarabotuvam samo za za najubavo sirenje da imam doma...a maslinki i cveklo mi se od najomilenite nesta.... malku se rabotite sto ne gi jadam..ne jadam paca..do pred nekoe vreme ne jadev tava podvarok sega i toa go projadov...vo princip, se jadam, i sakam da eksperimentiram razlicni kujni. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |