![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 37> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ЌЕ СЕ НАСПИЈАМ,ТАКА ДА КОГА ЌЕ ИМ ПОЈДАМ ТАМУ,А ТИЕ СИТЕ ИЗМОРЕНИ ОД ЗЕМСКИОТ ЖИВОТ,ПА КОГА ЌЕ ГИ ГРАБНАМ...АБЕ ШТО ДА ТИ ПРИЧАМ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ke,...blujam....
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
ke bidam so nea ke ja gushkam i ke i kazuvam deka ja sakam najmnogu od se.........
![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
............и во последната минута колку и да ми е тешко и да ми ја врзуват устата и да не можам од болка да зборам ...сепак ке му кажам дека го сакам...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ke me udri takvo depresivno raspolozenie sto nema ni da mi tekne sto sum sakala da probam i napravam vo zivotov.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Bi probala se sto do togas ne sum probala..dali ke stasam se da napravam..tesko
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ke setam skroz gol
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Samoto soznanie deka e posleden bi mi go unishtilo denot i verojatno ne bi napravila nisto povekje od bilo koj drug obicen den.Edno sum sigurna,deka ne sakam da znam koga ke dojde toj den.
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga mi bese vperena cevka...naednas tisina i mir, sebe si se gledav vo treto lice, a racete ne mozev da si gi pratam so golo oko
|
|
![]() |
|
Se ke priznaam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I imam samo uste eden den...utre e ponedelnik
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
A da ne glasi temava
Кога би имале само уште 1 ден..ар...!!!??? Povtorno molam temive da bidat precizno definirani, za da ne staneme site zbuneti...!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |