![]() |
|
Преку глава ми е од.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
подмолни и освојувачки настроени г**нари. Ќе земам ќе заминам в манастир и ко ќе се вратам има да бидам ко препороден....
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
овоа па
![]() кој манастир на маркукуле ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Света Петка, Лениште...
![]() Ќе идиш ли и ти? Ако и речам на мама дека сам ќе одам в манастир , ќе си речи - готово , се шашардиса детево ![]() Ама стварно имам потреба да ја прснам негде... ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
слушај ја ти дадати Мај...
оди во некој град на гости кај некој другар или братучеди ако веќе ептен ти е смачено... или соберете се со друштво во некоја викендица...таму во пп барем сите имаат викендици.. или оди до Охрид некоја ден.... манастир не ти е зорт ![]() а башка на мајкати никако такви работи, ќе се загрижи жената... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
40 ,pa 20 stepeni..
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
konji....
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
од дождот... веќе стварно аман... ![]() |
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
преку глава ми е од кучево..секаде се испожалив |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
што му е
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
ја прави газето лом
|
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
preku glava mi e od rano stanuvanje
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
d4 b3 ![]() Сениор ![]() не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
15:38 rano
![]() |
|
![]() |
|
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
![]() |
|
jas sum jas....
|
|
![]() |
|
aaaa
ubu |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |