![]() |
|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 29> |
Автор | |
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Idividi
|
|
![]() |
|
Nikolasr ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
![]() |
|
Nikolasr ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Idividi позабавен
|
|
![]() |
|
sumi ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 10.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Има сега новоотворен портал а со него се разбира и форум.
forum.nasemaalo.com Па повелете посетете |
|
HAVE NO FEAR, SUMI IS HERE
www.URNEBES.com.mk www.1x2.com.mk |
|
![]() |
|
Sexy Sweet ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() |
|
![]() |
|
MaLe4kA* ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 48 |
www.pizzaweb.1sthost.org/forums
|
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
www.365.com.mk
sorry vaka, znamdeka ne e uctivo, ama, 365 mi lezi najmnogu na srce |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
idividi 365 i romanti4ni www.idividi.com.mk,www.365.com.mk i www.romaticni.com.mk i na niv ima chat
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mene mi e prv ovoj forum...prv nick...prvo...za malce ke izlazev...nema nisto drugo prvo...
|
|
![]() |
|
andrejco ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Море ИДИВИДИ е НУЛА во однос на 365.ком.мк
Еве пробајте го: http://www.365.com.mk/forum/index.php |
|
![]() |
|
moTaro ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Објективно, Идивиди е институција за 365. Конкретно од споменатите два, го бирам Идивиди anytime пред другиот. -:) |
|
God is a Machine
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
A be stom ne nema tamu, znaci tapa se
Изменето од zbunet - 13.Септември.2007 во 13:30 |
|
![]() |
|
naum 1518118 ![]() Сениор ![]() ![]() GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Идивиди ми е прв и единствен... не дека нема шо да се поправи ама мене лично ми е најдобар а и членовите!!!!
|
|
![]() |
|
moTaro ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Сега најдобар е дискутабилно, значи споредбата ја правев помеѓу понудените два, од тие два е подобар.
Јас би гласал за сосема трет, но го нема во понудените за гласање, и затоа сум возджан во давањето на мојот глас, за да не испадне како агитација. Сметам дека листата на понудените форуми е застарена, багра не е ни форум. Needs update. |
|
God is a Machine
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |