![]() |
|
За што размислувате пред спиење?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Автор | ||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
...zoshto odmorot tolku brzo zavrshuva...
|
||||
![]() |
||||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|||
vo posledno vreme za zivotot,kolku e nepredvidliv..ne znaes sto te ceka naredniot den..
|
||||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||||
![]() |
||||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|||
pravam...retrospektiva na denot...
![]() pa shto..i onaka patam od insomnia i koga ke napravam zakluchok,treba da stanam i....stanuvam... |
||||
![]() |
||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||
Исто. Ако почнам да ја тупам пред спиење ми отиде сонот по ѓаволите. Така да заспувам уште пред да ја допрам перницата...
![]() |
||||
![]() |
||||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|||
немам потреба од размислуване...
размислувам во точниот момент. а пред спиjене... заспивам. битно ми шо ке ми рече сонот. |
||||
![]() |
||||
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
|||
pred spienje go vizualiziram uste ednas denot. So moite misli go pominuvam povtorno, na kraj "zaklucuvam" sto bese dobro sto bi mozela podobro i sto bilo loso, toa si go pravam sekoja vecer, edna vrsta ritual
![]() |
||||
![]() |
||||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
|||
Кога размислував не можев да заспијам со саати... Сега не размислувам за ништо и веднаш заспивам.... ![]() |
||||
![]() |
||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|||
Довиждање.
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
Палестинец, се нашаливме малку
Чао
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|||
|
||||
![]() |
||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||
ne na istoto sto razmisluvas i ti
jas sum hetero
|
||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
|||
На кое? |
||||
![]() |
||||
|||
u sitne sate, jas Boga mi mislam na toa
![]() |
||||
s.r. Dzaki |
||||
![]() |
||||
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
|||
не мислев на тоа... нема врска
|
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |