![]() |
|
Изградба на црква на плоштад Македонија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 114> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ova e vo moskva na drug plostad
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Originally posted by butel2
Nelson, ima protestna onie koi seprotiv crkvata i celiot toj urbanisticki plan,no onie koi se ZA, sakaat da go sprecat toj protest so toa sto ke dojdat casporano i nema da im dozvolat na prvite da go iskazat svojot protest demokratija grujovisticka 24/7 i negovite Štrajk brejkeri
![]() |
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
da , ama vidi go prostorot okolu....a i koga e sogradena....kazi mi koj denes gradi?
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
koj denes gradi???
pa tie so neizgradija ili tie na koi zemjhotresot im gi unisti objektite na plostadot e tie |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
nelson ![]() Сениор ![]() ![]() НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
e koj se tie?
nabroj gi....barem eden primer , a da ne sme nie vo toj spisok! ima....
NEMA
|
|
|
|
![]() |
|
SEKOJ COVEK E TOLKU GOLEM KOLKU E SVOJ
|
|
|
|
![]() |
|
ne filozofiraj tuku odgovori na toa tolku prosto prasanje!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
IMAM CUVSTVO DEKA SE NERVIRAS
da ne mislis deka jas kje ja gradam taa crkva?????? ![]() Изменето од anakin - 28.Март.2009 во 10:15 |
|
|
|
![]() |
|
ne, ne se nerviram...ti nema sansa da me iznerviras...
|
|
|
|
![]() |
|
ne ni mi bila toa namerata
a koja ti bila tebe??? ti teknuje neso???? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
odgovor anakin...tolku li e tesko toa? ili ne znaes?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
odgovorot ti bese daden vo 10:06
no toa za tebe e filozofija oukej de sigurno ima na svetot koi bas vo momentot gradat na nekoj plostad crkva dzamija sinagoga ili drug verski objekt ne sme nie fenomen be ne moze da nema, treba da se gugla no vo nasiot moment vo makedonija toa e totalno irelevantno, oti bi bile glupavi da cekame da vidime kako gradat dzamija nekade vo turkmenistan i toa da pretstavuva nekoj dokaz i dozvola da pocneme nie inaku ako gledas vo ceshka i germanija, mozebi negradat oti odamno izgradija tamu na plostadot i za druga do starata nema ni potreba ni mesto ![]() ![]() Изменето од anakin - 28.Март.2009 во 10:32 |
|
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Најубаво ни беше додека го имавме предходното раководство ...
Ништо не се градеше, па така немаше ни потреба да се дискутира, и сите бевме среќни.... Изменето од kultuzin - 28.Март.2009 во 10:33 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
a sto kje iskomentiras te molam koga kje se krenat tenziite so normalno , baranjeto od strana na IVZ za izgradba na djamija ? .............. ili , kompromis e sekogas mozen ............. pa , moze da se izgradi i nekoja sinagoga pa vekje koga gradime , koga sme se fatile za lopata , sto ne bi i nekoe svetiliste za dalaj lama ........... koga se gradi , neka se gradi ....... zosto , so vakvo rakovodstvo pod dirigentskata palka na 24 / 7 , nisto drugo i ne mu preostanuva na ovoj narod osven da se moli ........... za podobro utre i pobrzo zaminuvanje na 24 / 7 & co , Ltd
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 114> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |