![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12891290129112921293 1402> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сдк.......незнам да играм покер ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Лелеееее!!!!! 3 часот е, ајде во кревет
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Сдк....сестра ми ме расположи до 100-ка
![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
смислив добар план
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
сдк,..... ми се допаѓа времево.....
![]() |
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
сдк...не ми се оди на работа! абе сакам да кажам ми се оди на кафе со другарките...ама нема
![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
sdk...ova malovo nesto mnogu pocna da mi prezborva ccccc
![]() |
|
![]() |
|
сдк.....спиена сум само 1 саат
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
СДК... Јас ќе потврдам дека е вистина... Видов до кога седеше ![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк....да ама после неможев да заспијам долго време
![]() ме мачеа тешки мисли |
|
![]() |
|
СДК.. Е тоа е веќе проблем...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк мразам да готвам денеска
![]() |
|
![]() |
|
СДК... Абе ќе дадат ли денеска плата ?????
|
|
|
|
![]() |
|
rashela ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
sdk super den denes e
![]() |
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12891290129112921293 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |