![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12651266126712681269 2229> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
irena...prvata ke ja preskoknam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() eve sega aj citam"praznikot na rozite" od ignus....(nesto)
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Jas licno sega citam dve knigi. Edna za Aleksandar Makedonski i edna od Halil Dzubran "Pesok i pena"
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Mari zavisi sto sakas da citas ...moja najomilena kniga e "Maliot
princ" od Egziperi...onaa koja sme ja citale kako deca... a koja
stanuva razbirliva koga si vozrasen...
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
a da...pozdrav da devojceto...a jas celo vreme cekav da sleta nekoj helihopter tuka vo krugot ama nisto
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marijana...odam na kafe so la fille...
Se citkame posle
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
opa 7 postovi po red sama si nastrakav
![]() monolozi , mozolozi?
![]() |
|
![]() |
|
irena daj preporacajmi nekoja ubava, lesna kniga za citanje ...po moznost so poveke stranici ..me nervira koga gi procituvam naednas..krivo mi e
![]() |
|
![]() |
|
val mu ja kidna veke na pauza?
|
|
![]() |
|
zmejce kaj odis?
|
|
![]() |
|
HHEHHE IRENA..dan za kavgi?
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hehheh snosti na a1 ..se zgaziv od smeenje so reklamata :)))) za "cuca-ta"
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
CUCO...SE GLEDA DEKA SI IMALA DOBRA KONEKCIJA...SINOKJA
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12651266126712681269 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |