![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12541255125612571258 2229> |
Автор | |||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
SEGA KE TE FATAM ZA VRAT I KE TE NOSAM VO KLADILNICA:))))
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
![]() |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||
ZLATO MOE..DUSHO MOE..IZGOR MOJ...OD MOJATA USTA SAMO MED I MLEKO TECE
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
AJ PRIZNAJ VEKE EDNAS DEKA TI E KRIVO STO NE SI ZENSKO A?...AJDE ZLATO PRIZNAJ
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() Gush za Kasperce |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
Zlatoooooo.........te sakam najveke na svetot...more i uste 5-6 metra poveke.......so da prizaam......mene nekoj da me ebe a jas da go guskam......skraja da e......e krivo mi e sto ne sum so tebe....ne mozam da se pomiram...sea ke se nastapam na sija ili za primer so lazica ke napravam harakiri na plostad........
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
ej Kasperce, koj tolku te razocara?
nemoj da se samoubivas ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
||
Eve me pak...
Kasperce zarem ne ti kazale deka sega sme vo era koga povtorno zenite vladeat ![]() |
|||
Live long and prosper!!!
|
|||
![]() |
|||
||
MORE MARSH...DA NE BIDAM VULGARNA...AKO TI BESE CELTA DA ME IZVADISH OD KONTAKT...DA, DO TOCKA VRIENJE STIGNA!
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
KASPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i posle ovaa izjava nekoj ke ocekuva jas da se omazam!!!!!!!!!!!!!! pa nema sansi. stom vie maskite glumite, ke ostanam cel zivot sama ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Dragonfly ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 719 |
||
So tebe sum ![]() |
|||
Live long and prosper!!!
|
|||
![]() |
|||
||
...................K E R O Z I N.................
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Vatra, megu nama gori Vatra:)
|
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12541255125612571258 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |