![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 339> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сдк,колку прекрасен ден
![]() Поклончиња,динамика,насмеани лица наоколу... Обожавам вакви денови:) |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13975 |
,,,,sdk,,,cela nok rabota za dzhabe ili potochno ko sho veli nija,,,djabe,,,,,,,
![]() ![]() ,,,,i PS,,,,,nekoi ednostavno imaat sreka shto ,,,rabotite vo svoi race gi prevzede ,,mnogu jaka lichnost,ka,,,, ![]() Изменето од pajser - 11.Февруари.2014 во 13:42 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... ајде мирно и спокојно, нема потреба од кавги ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-
со твојата платичка никогаш нема да ми биде хаотично во Ск . Ама тоа е то . Кој као се снајде .
|
|
![]() |
|
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
sdk
nishto ne razbrale.
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
СДК .... помина бурата ...
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Сдк
Мода и убавина (11 посетител(и)) Креатори, козметика, фризура, целулит, трендови... Модератори: Valerija Ова паричников ги привлече изгледа
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
сдк...одам да го решам спорот со мачката
![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Веќе кога ќе речеш одам на кафе, ни кафето не е кафе! Најчесто некое вино е.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Сдк,си се изнашеткав,
времево поубаво од пролет ![]() Сега да идам да си ги пратам пликоата за наградната игра. Никогаш не се знае
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
СДК ... Што ми требаше да влегувам таму .... Сега не ми давајте камшик ....
![]() Изменето од Blue Scarlet - 12.Февруари.2014 во 14:05 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... а јас па како ќе чистам? ![]() |
|
![]() |
|
СДК ... јас би ја избришала од лицето на Форумов без да се свртам .....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Сдк....врни, врни дожд...
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 123124125126127 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |