![]() |
|
Азбука на песни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 446> |
Автор | |
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volio bih da si tu
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Громови на душа
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Димитријо сине Митре
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Gjurgjevdan
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Елено,ќерко
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Желим ти речи
|
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
zora je
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Ilcovice mlada nevesto
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Jovano,Jovanke
|
|
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
koj da ti kaze....
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Lane moje..
|
|
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
ljubav se zove imenom tvojim.....
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
meni se nespava
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
ladyzaki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
ne volis me
|
|
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 446> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |