![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12231224122512261227 1402> |
Автор | |
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DA SUM BLIZU DO TEBE
![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
sdk, sakam da odam vo Belgrad na Eros Ramacotiiiiii
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk i jas sakam da odam na Eros ama mako teze...patem bolen sum ne mozam denov da go doguram ej
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
ne se sekiraj blu..eros e na 20 oktomvri!!! ti samo bido dobro i ozdravi...
togas ja pocnuva evropskata turneja, a belgrad mu e prv koncert
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sdk src znam deka e togas...vikam sea mi e tesko
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
SDK ....E OD DENES NEMA VEKE TRTE-MRTE ....SAMO STROGO
![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
СДК менторот ми ја одобри дипломската
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mistake ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
SDK ....... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OUST ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
сдк Ти благодарам mila28
![]() |
|
![]() |
|
SDK...NA CEKOR SI DO OVA OUST
![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк... тоа ќе го земам на 23 мај
![]() |
|
![]() |
|
SDK...ZNAM DEKA VAKA KE IZGLEDAS TOGAS
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк... ќе ме сликаат па ќе ти покажам слика
![]() |
|
![]() |
|
SDK.....CEKAM SLIKA...DA ZNAES
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 12231224122512261227 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |