![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 119120121122123 212> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poshto mojata maza posto ne e sega do mene otsutna e, a postojano e vo mene, sekogash pesnata: ,,Tako mi dostajesh,,.
![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
сваки нови дан, ко смрт је досадан...јер тебе нема ту..
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
ne stoj Done, Donke
ne gledaj me od gledanje Donke fajde nema |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
aj sto drustvooooooo si bevmeeeeee
site pijaniciiiii ![]() ne znam pa od kade sega ova....nitu ja znam pesnata ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Статива
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
кафу ми драга испеци
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
..иде маца око тебе,..пази да те не огребе...
![]() ...уште да можев да му ја испеам... ![]() |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
дај мало танге сетро ... дај мало танге танге
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Плавуша, од Кичо Слабинац..........
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
za verata spas - Makedonski Sinovi
|
|
![]() |
|
Командантица ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
But I don't care what they say
I'm in love with you They try to pull me away But they don't know the truth My heart's crippled by the vein That I keep on closing You cut me open and I Keep bleeding Keep, keep bleeding love I keep bleeding I keep, keep bleeding love..... |
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
ajde da ludujemo ove nochi
ajde zaljubise u moje ochi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Ubi me ti, moja ljubavi
al' ko je kriv ne spominji, molim te ubi me ti, zelju ispuni a grijeh na dusi nosices jer volim te Ne zali, ne stedi samo srce promasi mi njega ne ozlijedi jer znaj da u njemu zivis ti |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
dal da placam il* se smeam tvojoooooot lik ne mi kazuva.....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 119120121122123 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |