IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 118119120121122 240>
Автор
Порака
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Статус: Офлајн
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 05:16
Мажот на жена си и дава честитка за 50-ти роденден: - На 20 години беше кокиче, на 30 беше чоколада, на 40 шампањ, а сега на 50 си стара баба. Жената се налутила па му одговорила: - Кокичето ти не го обра, чоколадата ја делеше со најдобриот пријател, шампањот сите го пиеја, а сега само ти спиеш со старата баба.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 05:17
Во продажба е нова "Разведена Барби". Доаѓа во комплет со предметите на Кен.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 05:17
Фатил некој папучар златна рипка и оваа му понудила три желби ако ја пушти. Овој почнал: - Сакам жена ми да не ме вара повеќе... Не, не, може да ме вара, ама да не дознаам... Море нека ме вара, и да дознаам, ама да не ми биде криво...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 05:18
Женска во кафич му одговара на Трпе: - Абе, ќе ти го дадев телефонот, ама уште немам идентификатор.
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 10:24
Prolazi plavuša parkom i spazi starca kako sedi na klupi, pa ga upita:
- Koliko Vam je godina gospodine?
Na to će on: - 80 dugih godina.
A ona će njemu:- Pa ne bih Vam ja dala!
On odvrati: - Ne bih ja ni mogao

Dosao Mujo kuci i zatekne Hasu i Fatu:
- Bolan, Haso, pa zar to da mi ucinis? A zajedno smo isli u skolu, bili najbolji prijatelji, kum si mi bio kad sam se zenio, delili smo dobro i zlo... HALOOOOOOOOO , HOCES LI PRESTATI DOK TI GOVORIM

Pita Muja Hasu:
- Da l je crna boja boja?
- Pa, valjda jeste.
- A bela?
- Ako je crna boja - boja, onda je valjda i bela boja - boja.
- Fino. Da ti kažem da sam kupio crno - beli televizor u boji.

Vozi se Haso autoputem i sluša vijesti. A na vestima kažu:
- Savet vozačima: Jedan ludak vozi se autocestom u suprotnom smjeru!
A na to će Haso:
- Cuj ba jedan? Stotina njih!

Sede Mujo i Haso u kafani i oće Mujo da okrene turu:
- Konobar, daj vamo dva piva!
- Nisam ja konobar, ja sam šef sale.
- Dobro, Sale, daj vamo dva piva!

голема%20насмевка

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 15:03
Go imase negde ama ne e na odmet od repete
Полицијата во Обединетите Арапски Емирати поради пијанство апси Албанец, Македонец и Грк. Ги носат на суд и судијата пресудува:
"Пошто не знаевте дека тука не се пие алкохол, нема многу да ве казнам. Сите ќе добиете 50 стапа по грб, но на секого ќе му исполнам по една желба во врска со казната, а на Македонецот две."
Албанецот се спрема за казната и вика: "Пред да почнете со казната сакам да ми врзете перница на грб.." После 25 удари паднала перницата.
Гркот исто бара: "Пред да почнете со ќотекот заврзете ми 2 перници." После 25 стапа и на него му паѓаат перниците.
Македонецот последен се спрема за казната и му вика на судијата: "Прва желба ми 100 стапа наместо 50" Судијава чудно го гледа, ама ја прифатил со задоволство казната.. "А втората желба е да ми го врзете Гркот на грб!"

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 17:06

Трпе бил импотентен. Еден ден собрал храброст и отишол во аптека.
- Мене не ми се дига, аман помагајте!
- Не се секирај, еве ти едно апче вијагра, пробај, и утре пак да дојдеш.
Утре дента оди Трпе пак во истата аптека.
- Што направи бе Трпе?
- Ништо ... што ќе направам...
- Е како ништо? Не опна ништо?!!!
- Не бе, не можев да му се изнагледам

голема%20насмевка

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 17:55
posle nekolku dnevni prebaruvanja vo rekata sava go naodjaat mujo .... udaven .... a vo djebot pismo od haso .... kad budes dolazio skoci u  " savu "  po gume .........

Изменето од miroslav_g8 - 17.Мај.2009 во 17:56
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2009 во 17:59
eden raskinat usmrden pitac pita na ulici
doagja eden mu vika da ti dadam 100 ka no pravo kje odis vo kladilnica
neeeeeeeeee nego da jadam , da kupam lepce, ne se kockam jas vekje
hm a da neodis odma da kupis rakija
neeeeeeeeee nego samo da jadam ne pijam jas odamno
a da neodis po nekoja prostitutka so moite pari
neeeeeeeee samo lepce da kupam, ne odam jas so zeni
a da dojdes so mene doma, na gosti
taa mojana da vidi kako izgleda covek , koj se otkazal od kocka alkohol i zeni bre,
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2009 во 17:01
Pojeo orao žabu i odleti u visinu.Posle nekog vremena javlja se žaba iz stomaka:
- Jeli,orle, na kojoj smo visini?
- Na 10.000 metara..
- Ne seri molim te...!?

Otišao Mujo u Njemačku da se zaposli. Razgovara s poslodavcem:
- Odakle si?
- Iz Bosne.
- A da, žao mi je, ali vi iz Bosne ne možete raditi u našoj firmi jer ste lijeni!
- Ma ne, nismo mi lijeni, Crnogorci su lijeni, mi smo glupi!

Bio stari Jevrejin na samrti. Pitanje sekunde kad će da izdahne. Porodica je oko
postelje.
- Ženo Saro, da li si tu ... ?
- Tu sam, mužu moj ...
- Mortone, sine ..... jesi li tu ?
- Tu sam oče ...
- Davide ... sine ... ti?
- I ja sam tu, oče ...
PA KO JE ONDA U RADNJI, PIZDA LI VAM MATERINA ?!\"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 04:22
Жената му вели на мажот;
-Дали се убави моите очи?
-Да!
-Дали ти се допаѓа мојата коса?
-Да!
-Личат ли моите заби на бисери?
-Да!
-А, дали имам убави нозе?
-Да!
-Ох, мили,! Како умееш да се додворуваш!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 04:23
Некој програмер седи во кафич и се удвара на некоја девојка...
- Сакаш да те частам кафе ?
-Не фала !
- Сакаш да те частам сок?
-Не фала !
-Сакаш да те частам вотка ?
-Не фала
После ова програмерот си вика во себе:
„Хмм, чудно, стандардните драјвери не ги прифаќа !!“
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 04:23
Мажот и го подметнува весникот под нос на жената: -Прочитај ја оваа статија за рибите, мила. -Зошто? -Од нив би можела да научиш како се молчи. -Прво ти од нив научи како се пие само вода! - дрско му враќа жената
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2009 во 04:24
Децата од Тошовата улица го научиле дека е педер и секојпат кога поминувал по улицата, му викале: *Тошо - педерот, Тошо - педерот!* Еднаш излегол Тошо да прошета со неговото огромно куче и децата пак му викале... Се свртил Тошо и, со женски глас викнал: *Џеки, држи ги!... - Ав, ав, залајал Џеки, со женски глас.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 118119120121122 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.