![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 118119120121122 240> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Мажот на жена си и дава честитка за 50-ти роденден: - На 20 години беше кокиче, на 30 беше чоколада, на 40 шампањ, а сега на 50 си стара баба. Жената се налутила па му одговорила: - Кокичето ти не го обра, чоколадата ја делеше со најдобриот пријател, шампањот сите го пиеја, а сега само ти спиеш со старата баба.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Во продажба е нова "Разведена Барби". Доаѓа во комплет со предметите на Кен.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Фатил некој папучар златна рипка и оваа му понудила три желби ако ја пушти. Овој почнал: - Сакам жена ми да не ме вара повеќе... Не, не, може да ме вара, ама да не дознаам... Море нека ме вара, и да дознаам, ама да не ми биде криво...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Женска во кафич му одговара на Трпе: - Абе, ќе ти го дадев телефонот, ама уште немам идентификатор.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Prolazi plavuša parkom i spazi starca kako sedi na klupi, pa ga upita:
- Koliko Vam je godina gospodine? Na to će on: - 80 dugih godina. A ona će njemu:- Pa ne bih Vam ja dala! On odvrati: - Ne bih ja ni mogao Dosao Mujo kuci i zatekne Hasu i Fatu:
- Bolan, Haso, pa zar to da mi ucinis? A zajedno smo isli u skolu, bili najbolji prijatelji, kum si mi bio kad sam se zenio, delili smo dobro i zlo... HALOOOOOOOOO , HOCES LI PRESTATI DOK TI GOVORIM Pita Muja Hasu:
- Da l je crna boja boja? - Pa, valjda jeste. - A bela? - Ako je crna boja - boja, onda je valjda i bela boja - boja. - Fino. Da ti kažem da sam kupio crno - beli televizor u boji. Vozi se Haso autoputem i sluša vijesti. A na vestima kažu:
- Savet vozačima: Jedan ludak vozi se autocestom u suprotnom smjeru! A na to će Haso: - Cuj ba jedan? Stotina njih! Sede Mujo i Haso u kafani i oće Mujo da okrene turu:
- Konobar, daj vamo dva piva! - Nisam ja konobar, ja sam šef sale. - Dobro, Sale, daj vamo dva piva! |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Go imase negde ama ne e na odmet od repete
Полицијата во Обединетите Арапски Емирати поради пијанство апси Албанец, Македонец и Грк. Ги носат на суд и судијата пресудува: "Пошто не знаевте дека тука не се пие алкохол, нема многу да ве казнам. Сите ќе добиете 50 стапа по грб, но на секого ќе му исполнам по една желба во врска со казната, а на Македонецот две." Албанецот се спрема за казната и вика: "Пред да почнете со казната сакам да ми врзете перница на грб.." После 25 удари паднала перницата. Гркот исто бара: "Пред да почнете со ќотекот заврзете ми 2 перници." После 25 стапа и на него му паѓаат перниците. Македонецот последен се спрема за казната и му вика на судијата: "Прва желба ми 100 стапа наместо 50" Судијава чудно го гледа, ама ја прифатил со задоволство казната.. "А втората желба е да ми го врзете Гркот на грб!" |
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Трпе бил импотентен. Еден ден собрал храброст и отишол во аптека. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
posle nekolku dnevni prebaruvanja vo rekata sava go naodjaat mujo .... udaven .... a vo djebot pismo od haso .... kad budes dolazio skoci u " savu " po gume .........
Изменето од miroslav_g8 - 17.Мај.2009 во 17:56 |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
eden raskinat usmrden pitac pita na ulici
doagja eden mu vika da ti dadam 100 ka no pravo kje odis vo kladilnica neeeeeeeeee nego da jadam , da kupam lepce, ne se kockam jas vekje hm a da neodis odma da kupis rakija neeeeeeeeee nego samo da jadam ne pijam jas odamno a da neodis po nekoja prostitutka so moite pari neeeeeeeee samo lepce da kupam, ne odam jas so zeni a da dojdes so mene doma, na gosti taa mojana da vidi kako izgleda covek , koj se otkazal od kocka alkohol i zeni bre, |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Pojeo orao žabu i odleti u visinu.Posle nekog vremena javlja se žaba iz stomaka:
- Jeli,orle, na kojoj smo visini? - Na 10.000 metara.. - Ne seri molim te...!? Otišao Mujo u Njemačku da se zaposli. Razgovara s poslodavcem:
- Odakle si? - Iz Bosne. - A da, žao mi je, ali vi iz Bosne ne možete raditi u našoj firmi jer ste lijeni! - Ma ne, nismo mi lijeni, Crnogorci su lijeni, mi smo glupi! Bio stari Jevrejin na samrti. Pitanje sekunde kad će da izdahne. Porodica je oko postelje. - Ženo Saro, da li si tu ... ? - Tu sam, mužu moj ... - Mortone, sine ..... jesi li tu ? - Tu sam oče ... - Davide ... sine ... ti? - I ja sam tu, oče ... PA KO JE ONDA U RADNJI, PIZDA LI VAM MATERINA ?!\" |
|
![]() |
|
Жената му вели на мажот;
-Дали се убави моите очи? -Да! -Дали ти се допаѓа мојата коса? -Да! -Личат ли моите заби на бисери? -Да! -А, дали имам убави нозе? -Да! -Ох, мили,! Како умееш да се додворуваш! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Некој програмер седи во кафич и се удвара на некоја девојка...
- Сакаш да те частам кафе ? -Не фала ! - Сакаш да те частам сок? -Не фала ! -Сакаш да те частам вотка ? -Не фала После ова програмерот си вика во себе: „Хмм, чудно, стандардните драјвери не ги прифаќа !!“ |
|
![]() |
|
![]() |
|
Мажот и го подметнува весникот под нос на жената: -Прочитај ја оваа статија за рибите, мила. -Зошто? -Од нив би можела да научиш како се молчи. -Прво ти од нив научи како се пие само вода! - дрско му враќа жената
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Децата од Тошовата улица го научиле дека е педер и секојпат кога поминувал по улицата, му викале: *Тошо - педерот, Тошо - педерот!* Еднаш излегол Тошо да прошета со неговото огромно куче и децата пак му викале... Се свртил Тошо и, со женски глас викнал: *Џеки, држи ги!... - Ав, ав, залајал Џеки, со женски глас.
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 118119120121122 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |