![]() |
|
Дали е лошо ако веќе си 21 и немажена? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 40> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
епа ај да почнам.. од каде? ај од овде...
![]() сестра ми-23-немажена на дечко ми сестра му-25-немажена другарка ми З-25-немажена другарка ми Н-33-немажена другарка ми Г-26-немажена колешка С-28-немажена на моето работно место од 25 до 30годишни има околу 10тина немажени ТРЕБА ЛИ УШТЕ??? ееејјјј...тоае индивидуално... ја ако сакам уште на самото влегување во полнолетство ќе се омажам, или ако сакам на 35 ќе се омажам, тоа си е наш избор..можеби насловот ве потикнал ако сте слушнале некои бабински моабети овој со оној стил. а што овие што ги набројав им фали нешто или не се убви? НЕ! само сакаат да уживаат во младоста а потоа сами да си одлучат за кого и со кого... |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
epten ,...losho!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
kristofer ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
denes nisto toa ne je strasno, evo drugari/drugarki moji se po 21 i ponatamu, ne mu fali nif nisto, vremeto se ima izmeneto, na sekoj kako mu odgovara.
![]() ![]() ![]() |
|
vrtyuwged
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
sto se 21 godina?? nisto , a ne za brak! posle 30 veke redno e!ama kugot se poveke i poveke se stesnuva okolu izborot na partnrer....i tetka mi e ne mazena ima 36 godini i ne e bas srekna sto e sama..taa ima svoi prijateli so koi se druzi izleguva odat na fitnes, shopinzi, tracat na kafe muabeti..no veli sepak e SAMA!
sve e individualno no se e so tek na vremeto..koga i zosto
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
се сложувам до некаде со мисица....што ако иде по шопинзи, фитнес центари, кафе муабети и има пријатели кога на неа и е потребно нешто друго за да се чуствува исполнето.
а кога и како за брак, јас си кажав, кога ќе посакам...ако сакам утре утре ќе биде, ако сакам на 30 тогаш...самооо..тоа е нормално така да го мислам кога имам партнер до мене,а што е со оние што немаат партнер а сакаат!? |
|
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
emancipacijata...eve vidovte do kaj stignavme, se prasuvam dali porano ke imavte voopsto vreme da sednete pred nekoj si monitor
![]() |
|
![]() |
|
братче за кое порано збориш???
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maja_tweety ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
A sto ke vides od zivotot t.e. svetot ako se omazes na 21?
|
|
![]() |
|
мила ако си мажен а не значи дека си слепа...а тоа што го рече често пати тоа женските си го викаат у стилу-ако се омажам нема никој друг да свртам....а тоа поточно им значи да свртат у јавност...
|
|
|
|
![]() |
|
maja_tweety ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
![]() |
|
![]() |
|
за жал мила....камо да беше само приказна...
|
|
|
|
![]() |
|
pa dobro ako ti taka misles toa znaci deka site treba da se slozime so teba, taka???
|
|
![]() |
|
za da zena svrte mora da se najde nekoj maz!!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |