![]() |
|
Ме нервира! Го сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Автор | |
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MNOOOOOOGUUUUUUUU ME NERVIRA-MNOGU-rekov vaka ako prodolzi ke treba da baram zamena za nego-
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Колку само го мразам
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Na sekoja negova "ludaost" ke mu vratam so baknez.Ne sakam da ja pretvoram vrskata vo vojna na zverovi.I tohasg koga ke me iznervira ke go sakam kako sto go sakam , silno, iskreno, "ludo".
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
go sakam ko kje e so mene ama retko e so mene(samo na nekoja vecer) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Море многу го сакам
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
najdobra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Ne go sakam veke , jas sega sum si povtorno samicka
|
![]() |
|
acenikolovska ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
e ima momenti koga mi e dosta od se.ovaj e ovaj moment.oti ne moze se da e sovrseno zaso mora da me iznervira toku jako,sto ne sakam zbor da mu produmam a go sakm p**ka mu mater
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Е а мене колку само ме изнервира
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Me nervira,mnogu me nervira...vo momentov me nervira najmnogu na celiot svet
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Kako i da e znam deka i koga me nervira GO SAKAM LUDO!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Mora da priznam i jas go nerviram nego, pa taman rabota da ne ni e interesno vo denot, da funkcionirame besprekorno, au ne bi mozela taka,(ne mislam na kavgi neizdrzlivi , so takov ne bi bila, sakam mali sitni kavgi kao demek ete se dokazuvame eden kon drug a faktichki e poinaku, ne mozeme da disheme eden bez drg...eh zivot ) sakam buren zivot , poln so sekojdnevni iznenaduvanja, rastrcanost na site strani, no sakam i mirni denovi koga so pogledite ke zboruvame.Kako i da e znam deka i koga me nervira GO SAKAM LUDO!
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
anne ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
I MENE ME NERVIRA PA SO SAKAM GO TOA NAJBTNO
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ГО САКАМ! Неможам да го мразам колку и да сакам.... И колку и да ме нервира, пак ќе го сакам.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzivdzi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
tenka e linijata pomegju ljubovta i omrazata....
I jas mnogu cesto znam da kazam "me nervira, go mrazam", a tolku mnogu go sakam..... |
|
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |